• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ Κύπρος-Ρωσία 0-5 (ΦΩΤΟΣ)
13/10/2019 20:06

Η Εθνική μας υποδέχεται την Ρωσία στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 9ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2020.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΚ2 ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΚHD

ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελικό αποτέλεσμα. 0-5

90+2 ΓΚΟΛ για την Ρωσία. Ο Τζιούμπα βρήκε τον Τσερίσεφ που με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

89′ ΓΚΟΛ για την Ρωσία. Ωραία συνεργασία από τους Ρώσους, μετά από λάθος του Πάρντο, ο Τζιούμπα έδωσε στον Γκολοβίν που με πλασέ έγραψε το 0-4.

86′ Ο Πάρντο θα σταματήσει τον Τζιούμπα από το 0-4. Σε σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο υψηλόσωμος φορ έπιασε τη κεφαλιά με τον Πάρντο να διώχνει πλάγια την μπάλα.

79′ ΓΚΟΛ για την Ρωσία. Μετά από συστημένη μπαλιά του Τσερίσεφ από τα αριστερά, ο Τζιούμπα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

62′ Μεγάλη φάση για την Ρωσία. Ο Τζιούμπα δεν τελείωσε τη φάση από πλεονεκτική θέση, έστρωσε την μπάλα στον Ιόνοφ που έκανε το πλασέ με τον Μερκή να διώχνει προ της γραμμής.

52′ Δοκάρι για την Ρωσία. Μετά από ωραία συνεργασία των Ιόνοφ και Τζιούμπα, η μπάλα έφτασε στον Γκολοβίν που με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε την οριζόντια δοκό του Πάρντο.

Έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Τέλος ημιχρόνου. 0-2

45+6 Οι Ρώσοι έκρυψαν την μπάλα με τον Τσερίσεφ να κάνει του αριστερό δυνατό σουτ, με τον Πάρντο να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει πλάγια την μπάλα.

Έξι λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

40′ Αναγκαστική αλλαγή για την Εθνική μας με τον Πάρντο να αντικαθιστά τον Παναγή.

32′ Κεφαλιά του Τζιούμπα, ο Παναγή έπεσε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ.

28′ Κόκκινη κάρτα στον Λαΐφη. Ο διεθνής αμυντικός έπεσε άτσαλα πάνω στον Πετρόφ, ήταν λίγο αυστηρή η απόφαση όμως ο διαιτητής καλύπτεται από τον κανονισμό.

23′ ΓΚΟΛ για την Ρωσία. Μετά από γύρισμα του Ιόνοφ, προσπάθησε να διώξει ο Χάμπος, η μπάλα έφτασε στον Τσερίσεφ που γύρισε την μπάλα στον Οζντόεφ που νίκησε τον Παναγή. Ωστόσο, στην κάθετη πάσα του Τζιούμπα προς τον Ιόνοφ, ο δεύτερος ήταν εκτεθειμένος και θα έπρεπε να υποδειχθεί οφσάιντ.

9′ ΓΚΟΛ για την Ρωσία. Μετά από λάθος του Χάμπου στην άμυνα, ο Τσερίσεφ έκλεψε, έφυγε στην κόντρα και με δυνατό αριστερό σουτ, έστειλε την μπάλα στον ουρανό τον διχτύων του Παναγή.

8′ Μετά από κάθετη μπαλιά που βγήκε στην πλάτη της Εθνικής, ο Ιόνοφ έκανε το πλασέ με τον Παναγή να μπλοκάρει.

2′ Δοκάρι για την Ρωσία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζικίγια έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στην οριζόντια δοκό του Παναγή.

Έναρξη του αγώνα.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή(40′ Πάρντο), Ν. Ιωάννου, Μερκής, Μ. Ιωάννου, Ζαχαρίου(36′ Μαργκάσα), Χάμπος, Κούσουλος, Σπόλιαριτς(80′ Παπουλής), Αρτυματάς, Λαΐφης, Κωστή

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Καρώ, Πίττας, Χριστοφή, Σωτηρίου,Γεωργίου, Μιντίκκης, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης

ΡΩΣΙΑ: Γκιγιέρμε, Σεμένοφ, Τσερίσεφ, Οζντόεφ, Αχμέτοφ(61′ Κουρζάεφ), Κουντριάσοφ, Τζικίγια, Γκολοβίν, Ιόνοφ(78′ Μπακάεφ), Τζιούμπα, Πετρόφ(37′ Καραβάεφ)

Στον πάγκο: Λούνεφ, Τζανάεφ, Ιγκνατίεφ, Μπελιάεφ, Σομπόλεφ, Μογκίλεβετς, Κομλιτσένκο, Χιστιάκοφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραβάεφ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λαΐφης
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Σερντιάν Γιοβάνοβιτς (Ούρος Στολίκοβιτς-Μίλαν Μιχαΐλοβιτς) Νόβακ Σίμοβιτς (Σερβία)
ΘΕΑΤΕΣ: 9.500-10.000 περίπου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 9ο ΟΜΙΛΟ

1.Βέλγιο 30-1 24
2.Ρωσία 22-4 18
3.Κύπρος 13-7 10
4.Καζακστάν 9-13 7
5.Σκωτία 5-17 6
6.Σαν Μαρίνο 0-37 0

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Καζακστάν-Βέλγιο 0-2
Σκοτία-Σαν Μαρίνο 6-0


btm