Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την περίπτωση και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό, την προσπάθεια που γίνεται στη Νέα Σαλαμίνα για ανέλιξη και ανάδειξη του Κυπριακού στοιχείου και τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει Ένωσης.

«Αντιπροσωπεία της Νέας Σαλαμίνας με επικεφαλή τον πρόεδρο, Θουκή Θουκιδίδη, βρίσκονται από χθες στην Αθήνα. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ιωάννη Κωστή που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά για τα νεότερα στην μεταγραφή του διεθνή μέσου.

Η Νέα Σαλαμίνα διαπραγματεύτηκε σωστά την περίπτωση και δεν… ξεπούλησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή: «Έγινε μια πολύ καλή διαχείριση από το  δ.σ. Έγινε μια πολύ καλή διαπραγμάτευση, η επιμονή και η υπομονή, μας έχουν δικαιώσει. Είμαστε χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Κωστή θα «ανοίξει τα φτερά του». Είναι προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας και από το καλοκαίρι θα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του».

Τα τελευταία χρόνια δίνεται η προσπάθεια ανέλιξης και ανάδειξης Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ομάδα σας: «Είναι θέμα πολιτικής της κάθε ομάδας. Γνωρίζετε ότι υπάρχει μια πολιτική για νεαρούς ποδοσφαιριστές στη Νέα Σαλαμίνα. Έχουμε ποδοσφαιριστές 16χρονους που κλήθηκαν στην προετοιμασία από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Νιώθουμε ότι έχουμε βρει τη φόρμουλα. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας. Θεωρώ ότι είναι μια καλή αρχή, έτσι ώστε ποδοσφαιριστές μας να παραχωρηθούν σε ομάδα του εξωτερικού».

Αυτό βοηθάει και οικονομικά την ομάδα: «Είναι θέμα επιβίωσης. Στα οικονομικά, η Νέα Σαλαμίνα είναι μια μικρομεσαία ομάδα. Δυστυχώς, οι κακές οικονομικές διαχειρίσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, μας καθιστούν σε αυτή τη θέση. Μια τέτοια ομάδα όπως η Νέα Σαλαμίνα, ούτε τους μεγάλους χορηγούς έχει ούτε τις μεγάλες συμφωνίες. Πρέπει να στηρίξουμε τους νεαρούς, ούτως ώστε να τους παραχωρήσουμε έναντι ενός σημαντικού ποσού».

Θα υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της ημέρας; «Νομίζω ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να ανταπεξέλθει. Έχουμε πολλή εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή, μεγάλωσε και διαπαιδαγωγήθηκε στη Νέα Σαλαμίνα, είμαστε βέβαιοι ότι θα κρατήσει αυτή την ωριμότητα και θα μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μας, έχουμε ένα μεγάλο μαραθώνιο να διανύσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είμαστε πάρα πολύ καλά, είδαμε χθες τους Φουστάρ και Βεσελόφσκι να ακολουθούν μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος. Είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα, ελπίζουμε πως με το καλό, θα τους έχουμε όλους μέχρι το Σάββατο. Θέλουμε την Κυριακή κόντρα στην Ένωση, να βρίσκεται και ο κόσμος στο πλευρό μας».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ