Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι λέει» του Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε και για το γήπεδο της Λεμεσού.

Για το γήπεδο της Λεμεσού; «Από τις 23 Σεπτεμβρίου την επίβλεψη την ανέλαβαν τα δημόσια έργα. Αυτό σημαίνει ότι μπήκαμε σε άλλο επίπεδο. Τον 15Αυγουστο εμείς ήμασταν Λεμεσό με τους εκπροσώπους των τριών ομάδων και συμφωνήσαμε να πληρωθεί ο Ελλαδίτης μελετητής για να μη ταπώσουμε.  Ο πρόεδρος του Άρη Μάριος Μακρίδης ήταν διακοπές και ήρθε. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Χριστοδούλου ήταν στη Λάνια και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Μαρίνος Ευσταθίου στο Columbia και ήρθε όπως και ο Αντώνης Γλυκής που είναι δικηγόρος των τριών σωματείων. Ήταν η πιο σημαντική ημέρα για το γήπεδο της Λεμεσού. Τώρα πετάμε».

Θα ξεφύγει το κόστος του γηπέδου; «Δεν θα ξεφύγει το ποσό, θα υπάρχει μια πολύ μικρή διαφορά. Θα υπάρχει και μια καθυστέρηση μικρή. Αν δεν ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν θα γινόταν το γήπεδο στη Λεμεσό. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Έκανε πολλές προσωπικές παρεμβάσεις. Στην πρώτη περίοδο έκανε τις συσκέψεις στο προεδρικό. Μετά στο σπίτι του σε άλλη συνάντηση επέμενε να αναλάβουν τα δημόσια έργα. Βοήθησε πολύ και ο γενικός ελεγκτής που κάναμε πέντε συσκέψεις στο γραφείο του με όλους τους εμπλεκόμενους».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ