• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Cyprus Responsible Business Awards
15/10/2019 10:36

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την Red Wolf Digital Group με τρία βραβεία στα Cyprus Responsible Business Awards.

Η Red Wolf Digital Group αποδεικνύει για ακόμα μια φορά έμπρακτα την παρουσία της και το ισχυρό επιχειρηματικό της αποτύπωμα,εστιάζοντας το ενδιαφέρον της στην εταιρική υπευθυνότητα,τη βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Για αυτούς τους λόγους απέσπασε τρία βραβεία στα πρώτα Cyprus Responsible Business Awards που διεξήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα βραβεία ήταν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Red Wolf Digital Group, κ. Κώστας Ντάλτας τόνισε:

«Οι διακρίσεις αυτές μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε. Τα Cyprus Responsible Business Awards αναδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Red Wolf σέβεται και έχει σε απόλυτη προτεραιότητα την κοινωνική εταιρική υπευθυνότητα».

Συγκεκριμένα, η Red Wolf Digital Group απέσπασε τα εξής βραβεία :

1.Χάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Συνεργασία Επιχειρήσης – ΜΚΟ για τη συνεργασία της με τον Οργανισμό« Lets Do it Cyprus»

Ο Πρόεδρος Δικτύου Εθελοντών Together Cyprus,Ανδρέας Αγγελή,δήλωσε κατά τη βράβευση: «Κι από την δική μας πλευρά ένα μεγάλο ευχαριστώ και είναι τιμή μας που σήμερα παίρνουμε αυτό το ιδιαίτερο βραβείο».

2.Xάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Πολιτισμός/Αθλητισμός για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

O Δήμαρχος Λάρνακας,Ανδρέας Βύρας,τόνισε κατά τη βράβευση: «O αθλητισμός είναι ίσως το μόνο ουσιαστικό όπλο που έχουμε στα χέρια μας για να δώσουμε στους νέους το κίνητρο να μείνουν μακριά απο αυτά που τους καταστρέφουν τη ζωή.Αθλητικά γεγονότα όπως ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αξίζουν συνεχή έπαινο και επιβράβευση».

Κατά την παραλάβη του βραβείου,ο Μάνος Μωυσέως,Μarketing and Communication Director της Quality Group Cyprus,δήλωσε: «Είναι τιμή για το Radisson Blu Hotel να λαμβάνει αυτή τη βράβευση.Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι πλέον ένα αθλητικό γεγονός μαζικής συμμετοχής και αυτό είναι πολύ όμορφο για την πόλη της Λάρνακας».

3.Χάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Έρανοι/Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

 

Η κα.Παπαδοπούλου, Εκπρόσωπος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος δήλωσε:

«Kι εμείς με τη σειρά μας,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Red Wolf Digital Group αλλά και τον κόσμο που μας στηρίζει στον Μαραθώνιο Λάρνακας.Την ημέρα του Μαραθωνίου η προσέλκυση του κόσμου και η συνεισφορά του είναι τεράστια.Αυτό για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό.Ελπίζουμε λοιπόν,σε κάθε Μαραθώνιο να έχουμε ακόμα περισσότερους δότες μυελού των οστών. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη».

Το 2018,η Red Wolf Digital Group έλαβε Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και Χάλκινο Bραβείο στην κατηγορία Running & Live Well για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.Το 2019 έλαβε το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019,στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Sports&Adventure.Ακόμα,απέσπασε Χρυσό Βραβείο για το project Always Ayia Napa μαζί με την W2Strategy στην κατηγορία Branding.

Aξιοσημείωτο είναι ότι στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2019,η Red Wolf Digital Group,απέσπασε συνολικά 8 βραβεία για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ,Δύο Χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Ατομικά Αθλήματα και Κids/Youth/Grassroots,Πέντε Αργυρά στις κατηγορίες Αθλητικός Τουρισμός,Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού/Μαζικού Αθλητισμού/Ακαδημίες,Running & Living Well,Mobile Fan Experience,Digital&Social Media και Χάλκινο Βραβείο στη κατηγορία CSR.

Τέλος,στα πρώτα Κυπριακά Βραβεία Διαφήμισης Carob Awards 2019,το project Αlways Ayia Napa απέσπασε Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Website Design και επιπλέον το project Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας βραβεύτηκε με Χάλκινο Βραβείο στην ίδια κατηγορία.


btm