• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΑΕΚ-ΕΝΠ 4-4: ΜΑΤΣΑΡΑ χωρίς νικητή!
27/10/2019 18:57

Ματσάρα έγινε στην «Αρένα» με δύο ανατροπές, οχτώ γκολ, δύο πέναλτι, δύο ακυρωθέν γκολ και πολλές μονομαχίες. Το μοναδικό πράγμα που δεν είχε η αναμέτρηση ήταν νικητή καθώς η ΑΕΚ και η Ένωση σταμάτησαν στο 4-4 και πήραν από έναν βαθμό.
Από το ξεκίνημα έπιασε καλό ρυθμό το παιχνίδι. Η Ένωση πέτυχε γκολ με τον Αγγελή στο 21΄ το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ μιας και ο Κύπριος αμυντικός ήταν καθαρά καλυμμένος. Στην εξέλιξη της φάσης η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Φιόλιτς (22΄) αλλά τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ. Αυτό γιατί ο ΑΓιρί στο 24΄ έφερε το παιχνίδι στα ισα με κεφαλιά, ενώ στο 33΄ ο Θεοδώρου επίσης με κεφαλιά έλκανε το 2-1 για την Ένωση γυρίζοντας το παιχνίδι. Στο 41΄ ο Βαλλιάνος με έναν κεραυνό κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα και έστειλε την Ένωση προηγούμενη με 3-1 στα αποδυτήρια.
Με το… καλημέρα της επανάληψης η ΑΕΚ  μείωσε σε 3-2 με τον Τρισκόφσκι στο 46΄, ενώ ο Σκοπιανός με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 55΄. Στο 65΄ πάλι ο «Τρίσκο» με πέναλτι έκανε την ολική ανατροπή αυτή την φορά για την ΑΕΚ κάνοντας το 4-3 αλλά η χρυσή αλλαγή του Σιβιέρο ο Ονησίφορος Ρουσιάς… πλήγωσε την πρώην του ομάδα με γκολ στο 72΄ διαμορφώνοντας το τελικό 4-4.

ΑΕΚ (Ι.Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τάντι (46΄ Ιωάννου), Τρισκόφσκι, Τέτε (85΄ Ακοράν), Φιόλιτς (79΄ Σπόλιαριτς), Γκονζάλεθ, Γκαρσία, Σάστρε, Ραούλ, Κάσες, Γιάννου

ΕΝΠ (Γκ.Σιβιέρο): Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Αγγελή, Θεοδώρου, Ουντόζι (80΄ Ροντρίγκες), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγιρί (58΄ Βαρέλα), Ριέρα, Βαλλιάνος, Μαϊσουράντζε

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαισουράντζε, Ριέρα, Βαλλιάνος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκαρσία
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντίνος Φελλάς (Χ. Γεωργίου, Μ. Δημητριάδης), 4ος: Ν. Νεοκλέους

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

79΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Θεοδώρου έπιασε το σουτ, ο Τόνιο άγγιξε την μπάλα η οποία χτύπησε σγτο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

77΄ Πετυχαίνει γκολ η Ένωση με τον Ουντόζι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δεν ήταν εκτεθειμένος ο σκόρερ αλλά ο βοηθός έκρινε ότι ο Αμπαρτζουμιάν που άπλωσε το πόδι επηρέασε την φάση.

76΄ Αποβάλλεται με δέυτερη κίτρινη κάρτα ο Φακούντο Γκαρσία και η ΑΕΚ μένει με δέκα ποδοσφαιριστές.

72΄ ΓΚΟΛ. 4-4. Ισοφαρίζει η Ένωση. Ο Βαλλιάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αμπαρτζουμιάν έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρουσιάς με δέυτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

65΄ ΓΚΟΛ. 4-3. Σκοράρει και πάλι από την άσπρη βούλα ο Τρισκόφσκι και γυρίζει το παιχνίδι.

63΄ Κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ. Αμπαρτζουμιάν και Γιάννου διεκδίκησαν την μπάλα, ο αμυντικός της Ένωσης την χτυπά πρώτος και στην συνέχεια αυτή χτυπά στο πρόσωπο του Γιάννου. Δεν υπάρχει καμιά παράβαση.

61΄ Δυνατό σουτ του Γιάννου από καλή θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κλέιμαν.

55΄ ΓΚΟΛ. 3-3. Ισοφαρίζει η ΑΕΚ με πέναλτι του Τρισκόφσκι.

54΄ Κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ. Ο διαιτητής έκρινε ότι ο Μαισουράντζε ανέτρεψε αντικανονικά τον Κάσες εντός περιοχής και υπέδειξε παράβαση.

46΄ ΓΚΟΛ. 2-3. Μειώνει η ΑΕΚ. Ο Τρισκόφσκι έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

41΄ ΓΚΟΛ. 1-3. Γκολάρα από τον Βαλλιάνο. Ο Σπόλιαριτς έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Ελλαδίτη ο οποίος με έναν αριστερό κεραυνό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίκτυα.

36΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Αγιρί… άδειασε τον Γκαρσία έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στον συμπάικτη του Ουντόζι την στιγμή που πήγαινε προς την εστία.

33΄ ΓΚΟΛ. 1-2. Γυρίζει το παιχνίδι η Ένωση. Ο Αγιρί έκανε την μπαλιά από αριστερά και ο Θεοδώρου με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Τόνιο στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα.

24΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Ένωση. Μπαλιά του Ριέρα από δεξιά και ο Αγιρί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην γωνία του Τόνιο.

22΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η ΑΕΚ με πολύ όμορφο πλασέ του Φιόλιτς.

21΄ Πετυχαίνει γκολ η Ένωση με τον Αγγελή και λανθασμένα ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ο Αγγελή ήταν καθαρά καλυμμένος και λανθασμένα ο α΄ βοηθός Χαράλαμπος Γεωργίου σήκωσε το σημαιάκι.

11΄ Ο Κλέιμαν πρόλαβε τον Τρισκόφσκι βγαίνοντας αρκετά μακριά από την εστία του.

8΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση. Ο Θεοδώρου έκανε το πλασέ, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίκτυα και πρόλαβε ο Τάντι προ της γραμμής τέρματος.

7΄ Ο Γιάννου έκλεψε από τον Αγγελή, έκανε την μπαλιά αλλά μπλόκαρε ο Κλέιμαν.

6΄ Απειλεί η Ένωση. Ο Ριέρα βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα χέρια του Τόνιο.

4΄ Ο Τέτε μπήκε από θέση μέσα αριστερά, έκανε το γύρισμα αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.


btm