Τάκης Αντωνίου και Μιχάλης Χατζηπιερής όντας φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «Άκου τι Λέει» του Super Sport fm 104.0 μίλησαν και για την φετινή Ομόνοια.
Μ.Χ. «Παρουσιάζεται με ένα βελτιωμένο πρόσωπο η Ομόνοια, υπάρχει μια καλή προσπάθεια με έναν σοβαρό προπονητή. Δεν έφτασε σε επίπεδα που να είναι όπως τα θέλουν και στην Ομόνοια αλλά η βελτίωση είναι φανερή. Δεν μπορώ να ξέρω μέχρι που θα φτάσει. Ίσως να μην είναι τόσο έτοιμη όσο η Ανόρθωση».
Τ.Α. «Είπα την άποψη μου για την Ομόνοια από την 1η αγωνιστική, έχω παρεξηγηθεί από κάποιους φίλους Ομονοιατές αλλά μου είπε ένας φίλος ότι κάποιος φώναξε στην κερκίδα « μας τα είπε ο Τάκης Αντωνίου και δεν τον ακούσαμε». Το μειονέκτημα της είναι το γεγονός ότι όλοι οι μεσοεπιθετικοί της οι βασικοί είναι από 32 μέχρι 35 ετών και είναι πιο επιρρεπείς και σε τραυματισμούς και σε αντοχές και σε συνέχεια απόδοσης. Αυτό δεν θα της επιτρέπει να έχει μεγάλη συνέχεια αλλά όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν εξίσου καλή η Ομόνοια. Έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα αλλά για να κρατηθεί στα ψηλά και να διεκδικήσει Ευρώπη θα πρέπει να ενισχυθεί καλά τον Ιανουάριο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ