Ακόμα μια πειστική εμφάνιση για την Ανόρθωση, που συνέχισε τη ξέφρενη πορεία της και έμεινε για ακόμα μια αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Έχοντας ένα αρκετά ικανοποιητικό δείγμα αγώνων από όλες τις ομάδες, η «κυρία» είναι στην πρώτη θέση δίκαια, σύμφωνα με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο και τις αρετές που δείχνει να έχει η ομάδα που έφτιαξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ασφαλώς και δεν μπορεί να κριθεί τίποτα με εφτά μόλις επίσημους αγώνες που έδωσε η Ανόρθωση, αλλά μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική της ταυτότητα, τη δυναμική και τις ικανότητες που έχει.

Η φετινή «κυρία» τα έχει όλα και το δείχνει στο γήπεδο. Σωστό αγωνιστικό πλάνο, πολύ καλά δομημένη, καλογυμνασμένη και κυρίως λειτουργώντας ομαδικά και συντονισμένα.  Δουλειά που αντανακλά 100% στον Τιμούρ και τους συνεργάτες του, που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι για τον τρόπο που έχτισαν την φετινή Ανόρθωση.

Ο κόουτς της «κυρίας» οδηγεί με μαεστρία την ομάδα του από επιτυχία σε επιτυχία, την ίδια ώρα που η «κυρία» έχει και στο γήπεδο ένα άλλο μαέστρο, τον Ρούμπεν Ράγιος που περνά μια δεύτερη νιότη και παίρνει την ομάδα πάνω του.

Οι αριθμοί είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη για τη σπουδαία συνεισφορά του Ισπανού, ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας, έχει σταθερά πολύ καλή απόδοση και έχοντας αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που του έλειπε κάνει σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ανέκαθεν ο Τιμούρ γούσταρε τα καλά 10άρια που ξέρουν μπάλα και που έχουν το ποδοσφαιρικό μυαλό να λειτουργούν υπέρ της ομάδας και ο Ράγιος έχει όλο το πακέτο. Η φετινή Ανόρθωση γοητεύει με το ποδόσφαιρο που αποδίδει και οι κύριοι λόγοι είναι οι δύο μαέστροι που έχει, ένα στον πάγκο και ένα στο γήπεδο.

Κώστας Παναγιώτου

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ