• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Να μην φύγει ο Ντολ, αλλά…»
08/11/2019 09:49

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη μεγάλη νίκη της ομάδας επί της Καραμπάχ.

Για την μεγάλη νίκη επί της Καραμπάχ: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη κυρίως με τον τρόπο που ήρθε και κρατά ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας μας να περάσει στην επόμενη φάση. Η ανατροπή ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια και αφού περάσαμε δύσκολες στιγμές. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος από εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα. Ο τερματοφύλακας μας έσωσε σε αρκετές περιπτώσεις και στο τέλος μέτρησε η ικανότητα της ομάδας μας στα στημένα και η ικανότητα του Εφραίμ που με εκείνο τον εντυπωσιακό τρόπο έφερε το γκολ»

Ο Μπέλετς όντως κράτησε την ομάδα: «Συμφωνώ για τον Μπέλετς αλλά υπήρχε και η αστοχία των παικτών της Καραμπάχ που βρέθηκαν πολλές φορές σε πλεονεκτική θέση. Υπάρχουν κάποια πράγματα ολοφάνερα και δεν πρέπει να κρυβόμαστε, τις αλήθειες πρέπει να τις λέμε. Η ομάδα μας με τον τρόπο που κατέβηκε στο γήπεδο δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και δεν μπορούσε ούτε και να αμυνθεί σωστά. Κάναμε μια ομάδα την Καραμπάχ να φαίνεται σπουδαία. Δεν είναι τόσο μεγάλη ομάδα όσο φαινόταν χθες στον αγώνα ώστε να μας κάνει φάση κάθε δύο λεπτά. Ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπαρτσελόνα δεν μας έκαναν φάσεις με τόση συχνότητα. Όταν στα τελευταία στάδια το ΑΠΟΕΛ έπαιξε με πιο ορθόδοξο σχήμα και ήταν απλώς υποφερτό έκανε την ανατροπή. Εμείς την κάναμε να φαίνεται ομαδάρα».

Για την κακή εικόνα της ομάδας για μια ολόκληρη ώρα: «Είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή  να το διορθώσει. Λογικά θα το είδε και με την ΑΕΚ και με την Καραμπάχ. Δεν ήταν  μια κακή μέρα της ομάδας αλλά κακός τρόπος παιχνιδιού. Δεν λέω για το σύστημα, είναι ο τρόπος που αγωνίζεται. Αφού είδε τι γίνεται να προβεί στις αναγκαίες αλλαγές ώστε η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο αντάξιο της ποιότητας των παικτών της. Αδικούνται οι ποδοσφαιριστές».

Για τον κόσμο: «Έπαιξε τον ρόλο της η στάση του κόσμου. Ενώ ο κόσμος ήρθε με καλή διάθεση στο γήπεδο για να βοηθήσει, το ίδιο το παιχνίδι δεν βοήθησε. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που έβλεπες 10 χιλιάδες κόσμο σαν να και ήταν στην εκκλησία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος βοήθησε».

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ; «Σαφώς μπορεί να γίνει καθώς το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα από την Ντουντελάνζ. Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι πρέπει να φύγει ο προπονητής. Έστω και με την απόδοση αυτή πέτυχε όλους τους στόχους. Και στην Ευρώπη προκρίθηκε και το Σούπερ Καπ το πήρε και στο πρωτάθλημα τα πάει καλά βαθμολογικά η ομάδα. Πρέπει να συμπαρασταθούμε σε αυτόν και στην ομάδα αλλά είναι φανερό ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και οφείλει να το αλλάξει. Αν δεν το αλλάξει από δω και πέρα δεν θα ακούει απόψεις από εμάς αλλά κριτική και μάλιστα έντονη κριτική. Αν το αλλάξει έχουμε πολύ καλές πιθανότητες και κόντρα στην Ντουντελάνζ και στα υπόλοιπα δύσκολα παιχνίδια»

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας έχει ένα άλλο αέρα. Έχει καλούς παίκτες, επανήλθε ο Σωφρόνης ανακτήθηκε η χημεία. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να δει τον τρόπο που θα αγωνιστεί καθώς τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κερδίσουν τέτοια ματς τους έχει».

Το ΑΠΟΕΛ κλείνει 93 χρόνια ζωής: «Το ΑΠΟΕΛ περνά την καλύτερη φάση της πολύχρονης ιστορίας του. Οι επιτυχίες των τελευταίων πολλών χρόνων είναι τρομακτικές, απίστευτες. Από την ημέρα που άνοιξε η Ανόρθωση τον δρόμο, 15 φορές ομάδες μας μπήκαν σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Απόψε είναι και η χοροεσπερίδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Θα τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος για μια ευχάριστη βραδιά μετά και το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα».

 


btm