Ο Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στον Ερμή, στους ξένους διαιτητές, αλλά και για όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο μας.

Για την προσπάθεια του Ερμή στη Β΄ Κατηγορία: «Ο Ερμής θα είναι στην Α΄ Κατηγορία. Αν δεν είναι έτσι, να παραιτήσουμε και να πάμε σπίτι μας. Στη Β΄ Κατηγορία δεν έχει καλά παιχνίδια. Έχει καράτε και μποξ. Κάθονται όλοι πίσω για να πιάσουν ένα βαθμό από τον Ερμή. Στα σαλόνια θα αλλάξουν όλα. Δεν θα βλέπει ο καθένας το δικό του».
Για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Αναγέννηση και είχαν πρωταγωνιστή το Νίκο Παναγιώτου: «Έπρεπε να τον δέρουν. Τον ξιτιίμαζαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν είναι μάγκες, να έρθουν να με βρίσουν μπροστά μου και να τους βγάλω και καπέλο. Μπορεί να τους δέρνει η γυναίκα τους και να τα κάνουν όλα αυτά. Ήρθε η ώρα για την επιστροφή γιατί είμαι απαραίτητος».
Για τους ξένους διαιτητές: «Τα πράγματα είναι σε άσχημη κατάσταση. Θέλουμε διαιτητές από το εξωτερικό λες και θα είναι καλύτεροι. Λέμε ο ένας είναι τους ενός και ο άλλος ήπιε καφέ στο μαγαζί του άλλου. Να τους κλειδώσουμε σε ένα κλουβί και να τους βγάζουμε μόνο όταν θα διαιτητεύουν» ανέφερε στον Super Sport FM 104.0.
Για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας: «Μου πήραν 150.000 ευρώ και όλα καλά. Αυτό ήταν το πρόβλημα; Δίχως στοιχεία, δίχως τίποτα. Θα παίζουμε ίσα; Πήγαν γεννήτριες, ήρθαν γεννήτριες και δεν έγινε τίποτα. Πλέον το ποδόσφαιρο, είναι κομμάτι της ζωής του κόσμου. Θέλω τα λεφτά μου πίσω».
Για το θέμα του γηπέδου στην Αραδίππου: «Δεν ασχολείται κανένας. Ασχολούνται μόνο με το κτήριο του δημαρχείου και αν θα τον κάνουν πιο ψηλό. Δεν καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι τα ναρκωτικά. Μόνο γήπεδα πρέπει να κάνουν. Το βιολί του αράπη. Κόκκινοι ποδά και μπλε ποδά. Εν να με σπάσετε;»


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ