14/11/2019 15:07 228 Views

Τη συνεργασία της χρονιάς ανακοίνωσαν τα Public και η Cyta, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο Nicosia Mall.

Τώρα, οι επισκέπτες των καταστημάτων Public θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις αγορές προϊόντων ψηφιακής επικοινωνίας με τη σιγουριά και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της Cyta. Θα μπορούν να βλέπουν, να περιεργάζονται, να δοκιμάζουν και να διαλέγουν από μια τεράστια ποικιλία επώνυμων συσκευών και αξεσουάρ και την ίδια στιγμή, επιτόπου, να ολοκληρώνουν την εμπειρία  τους, επιλέγοντας υπηρεσίες και προγράμματα της Cyta που τους ταιριάζουν. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να εξασφαλίζουν υπηρεσίες της Cytamobile-Vodafone, Cytanet, Cytavision και σταθερής τηλεφωνίας.

Με τη συνεργασία αυτή, τα Public στοχεύουν να καθιερωθούν ως ο πιο ολοκληρωμένος προορισμός ψηφιακής επικοινωνίας στη χώρα, με σκοπό την ποιοτική εξυπηρέτηση του καταναλωτή με τη σιγουριά δύο ηγετικών εταιρειών στον τομέα της  τεχνολογίας και της επικοινωνίας.

Σε καθένα από τα έξι Public, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα εξυπηρετεί όσους αναζητούν την ιδανική πρόταση για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες: το ιδανικό πλάνο σύνδεσης με τις καλύτερες και επώνυμες συσκευές για τις ανάγκες τους.

Αναφερόμενος στην ένωση των δυνάμεων των δύο εταιρειών, ο CEO του Public κ. Χρήστος Καλογεράκης τόνισε: «Το 2019 τα Public έχουν ήδη περισσότερες από 3,8 εκατ. επισκέψεις στα καταστήματά μας.  Προχωράμε σε στρατηγική συνεργασία με τη Cyta, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών της χώρας, με στόχο ο τελικός κερδισμένος να είναι ο καταναλωτής, ο οποίος θα απολαμβάνει νέες, σύγχρονες και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών και υπηρεσιών».

Χαιρετίζοντας τη συνεργασία, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ Ανδρέας Νεοκλέους, σημείωσε: «Σήμερα ανακοινώνουμε μια σημαντική, νέα συνεργασία, με μια εταιρεία που διακρίνεται στον τομέα της. Με τα Public μοιραζόμαστε  κοινό DNA:  επενδύουμε σταθερά σε καινοτόμες υποδομές και σε τεχνολογίες αιχμής. Μοιραζόμαστε, επίσης, την ίδια φιλοσοφία για την εξυπηρέτηση, η οποία επικεντρώνεται στο σχεδιασμό τεχνολογικών εμπειριών που συμβάλλουν στην απλοποίηση της καθημερινότητας και της ψυχαγωγίας των πελατών μας, καθώς και στη βελτίωση των δραστηριοτήτων τους.»

Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο κ. Δημήτρης Φιλόπουλος σημείωσε πως τα έξι πλέον καταστήματα Public είναι πρώτος προορισμός στην Κύπρο για επιλογές κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ.

Η Cyta συνεχίζει να είναι σήμερα ο πρωτοπόρος Οργανισμός τετραπλού παιχνιδιού στην Κύπρο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων τηλεπληροφορικής, τόσο στους οικιακούς πελάτες, όσο  και στην επιχειρηματική αγορά. Από τον Φεβρουάριο του 2004 είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Vodafone στη Κύπρο και ταυτόχρονα μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας κινητής επικοινωνίας στον κόσμο . Kατέχει την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς, τόσο σε συνδρομητές συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας, όσο και σε χρήστες προπληρωμένης τηλεφωνίας.

Τα Public, με έξι καταστήματα σε όλη την Κύπρο, 224 εργαζόμενους, 1.300.000 διαφορετικούς κωδικούς επωνύμων προϊόντων και εννέα εκατομμύρια επισκέψεις το 2019 στα καταστήματα και το e-shop, παραμένουν πιστοί στο στόχο τους να συνεχίσουν να προσφέρουν ανεπανάληπτη retail εμπειρία, μια σύγχρονη πρόταση επικοινωνίας με σύγχρονο, βιωματικό τρόπο παρουσίασης των προϊόντων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

κα Βάσω Γρίβα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων Public, 210-8181581, [email protected]

 

κο Παναγιώτη Γρηγορίου, V+O Communication, 22447705, [email protected]

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Νέα εποχή για τις δημόσιες συγκοινωνίες της Κύπρου με την...

Η έναρξη λειτουργίας του νέου παρόχου υπηρεσιών λεωφορείων ανακοινώθηκε την...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
02/07/2020 12:20

Η Hyundai Motor πιο βραβευμένη αυτοκινητοβιομηχανία, στην έρευνα J.D. Power...

Η Hyundai Motor και Genesis μαζί ο πιο βραβευμένος όμιλος...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
01/07/2020 12:58

Ντέρμπι δικεφάλων ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων για...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
01/07/2020 12:39

Vinylio Summer Jazz Project Vol 4

Η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν και φτερά στη σκέψη....

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
23/06/2020 13:35

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ σήμερα με Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο και Τότεναμ-Γουέστ Χαμ με πολλές...

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπιλμπάο σήμερα στις 23:00 και η...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
23/06/2020 11:28

3 μήνες δωρεάν πάγιο από την Epic, το #1 δίκτυο...

Υλοποιώντας την υπόσχεση της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
22/06/2020 09:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ