Θα μείνει ή όχι ο Ραν Μπεν Σιμόν; Παρόλο ότι τα αποτελέσματα επί δικής του θητείας δεν έφεραν την Εθνική, σε καλύτερη θέση από προηγουμένως με αποκορύφωμα την αποτυχία που είχε η πορεία στο Nations League , οι πληροφορίες, θέλουν τον Ισραηλινό να δέχεται συγκεκριμένη πρόταση για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.
Οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ, δείχνει να πιστεύει στον εν λόγω προπονητή. Βασικά, η μπάλα θα μεταφερθεί στον ίδιο τον Μπεν Σιμόν με την εξής έννοια.
Το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου, του αποφέρει ένα ιδιαίτερα καλό χρηματικό ποσό που ανεπίσημα πάντα, λέγεται ότι φτάνει τις 20 χιλιάδες ευρώ το μήνα.
Η πρόταση που θα του υποβάλει η ΚΟΠ προνοεί την παραμονή του για ακόμα μία 2ετή θητεία, ώστε να οδηγήσει την ομάδα τόσο στη διοργάνωση του Nations League, όσο και στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022.
Δηλαδή, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2021. Η διαφορά όμως, πάντα σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, είναι ότι η ανανέωση θα γίνει με διαφορετικούς οικονομικούς όρους.
Η ΚΟΠ θα ζητήσει από τον Ισραηλινό προπονητή να δουλέψει με λιγότερα χρήματα και αν αυτός δεχθεί, τότε δεν θα τεθεί θέμα αντικατάστασης του.
Η πρόταση για παραμονή του Ραν Μπεν Σιμόν, κερδίζει έδαφος, λόγω του ότι έχει στο ενεργητικό του την ανανέωση της Εθνικής ομάδας σε τεράστιο μάλιστα βαθμό.
Ελπίζουν στην ΚΟΠ, ότι οι επόμενες διοργανώσεις θα βρουν πιο έτοιμους τους νέους διεθνείς και θεωρούν πως με την ορθή διαχείριση από τον ίδιο προπονητή, είναι εφικτό να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Μιχάλης Παπαγεωργίου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ