Δύο ατάκες, σημαντικές – πέραν των υπολοίπων δηλαδή – θα κρατήσουμε και θα σχολιάσουμε, από αυτά που λέχθηκαν δια στόματος Χρήστου Πουλλαΐδη στην παρουσίαση για το νέο επενδυτικό εγχείρημα στην Ανόρθωση.

«Έχω μάθει αρκετά, έχω ανθρώπους γύρω μου ικανούς, συμβούλους που αγαπούν την Ανόρθωση, δουλεύουν καθημερινά». Μια φράση που σημαίνει πολλά, μιας και αυτό ήταν το πρώτο λάθος που έκανε ο κ. Πουλλαΐδης κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας. Ο μεγαλομέτοχος, έβαλε εκατομμύρια, εμπιστεύθηκε όμως λάθος άτομα και το αναγνωρίζει, αφού τώρα πιστεύει στους ανθρώπους που ο ίδιος επέλεξε και που δείχνουν έργο επί καθημερινής βάσης. Δικαιούται ο κ. Πουλλαΐδης να χαμογελά και να έχει βλέψεις για το μέλλον. Από τα λάθη μαθαίνεις, και μέσα από τη δήλωσή του αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Τώρα είναι σε μεγάλο βαθμό στο χέρι του, η πορεία και η ανάδειξη της ομάδας, μέχρι να φτάσει στο στόχο της.

«Κάποιοι προσπάθησαν να καταρρακώσουν την αξιοπιστία μας όμως δεν θα τα καταφέρουν». Ξεκάθαρο το μήνυμα, ότι δεν θα αφήσει, ποτέ ξανά, κανέναν να εισβάλει και να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Εξ’ ου και οι ενέργειες που έγιναν απ’ όλους για το θέμα Ανδρέα Παντελή, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Για να μπει η Ανόρθωση στον σωστό δρόμο, χρειάστηκε και χρειάζεται να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Λοιπόν, αυτό, πρέπει να πιστωθεί στον μεγαλομέτοχο, όπως και σε όλους τους συντελεστές, από τον πρόεδρο, μέχρι και τον τελευταίο που ανήκει στην οικογένεια της Ανόρθωσης, γιατί πλέον ναι, εκπέμπει υγεία αυτή η ομάδα. Μακριά από… ψέματα…

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ