Ο Μιχάλης Ιωάννου που αποχώρησε από τη τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας Αραδίππου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε στην φυγή του από τα «περιστέρια» πριν μερικές εβδομάδες.

«Δεν ήταν και τα καλύτερα συναισθήματα που είχα όταν έφυγα. Με στεναχώρησε περισσότερο η ατυχία που είχε η ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές. Γι’ αυτό και η ομάδα είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση όμως που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας, με βάση αυτά που δείξαμε στο γήπεδο. Αυτή είναι όμως η μοίρα των προπονητών», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, μετά από τέτοιες αποφάσεις. Σίγουρα, το να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, όμως αν δεν παίρνει αποτελέσματα σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά».

Για το τι κρατά από την Ομόνοια Αραδίππου: «Όταν πήγα πέρσι στην Ομόνοια Αραδίππου τη 18η αγωνιστική, η ομάδα ήταν στην 13η θέση και τερματίσαμε στην 6η θέση. Ακριβώς το αντίθετο συνέβηκε σε σύγκριση με φέτος. Σίγουρα από την ομάδα έχω φύγει σαν φίλος. Κρατάω τα καλύτερα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές και έχω κρατήσει φιλίες που θα μείνουν».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ