• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Πρέπει να είμαστε στην κορυφή»
21/11/2019 11:09
«Πρέπει να είμαστε στην κορυφή»

Παρακολουθήστε δηλώσεις του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού της Ομόνοιας, Μίκαελ Ορτέγα, στο OFC TV. Αναφέρεται στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, τις εντυπώσεις του στην Ομόνοια, το κυπριακό πρωτάθλημα και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Οι επισημάνσεις του:

-«Αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα που έχουμε αγωνιστεί, είναι πολύ δύσκολο. Ξέρουμε πως είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα, και πως οι άλλες ομάδες έχουν περισσότερο κίνητρο όταν μας αντιμετωπίζουν. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε πάντα τους τρεις βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνιζόμαστε. Θεωρώ πως όπως και στις υπόλοιπες ομάδες που ήμουν στο παρελθόν, το πιο σημαντικό είναι να κρατάς μπάλα, τον έλεγχο της μπάλας, να αμυνόμαστε και να εκδηλώνουμε επιθέσεις. Όπως είπα και πριν, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα 90-95 λεπτά του παιχνιδιού και σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε να είμαστε στα ψηλά της βαθμολογικής κατάταξης», είπε αρχικά.

-«Δόξα τω Θεώ είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένος στις προπονήσεις, έχουμε ένα μεγάλο τεχνικό επιτελείο που μας βοηθά καθημερινά. Οι προπονήσεις γίνονται με τον καλύτερο τρόπο για να αποδίδουμε το 100%. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω θέση στην ενδεκάδα στα τελευταία παιχνίδια και πήραμε θετικά αποτελέσματα. Για να γινόμαστε καλύτεροι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προπονούμαστε με το καλύτερο τρόπο ώστε όταν έρθει η ευκαιρία να την αρπάξουμε. Αυτό έγινε και πριν που δεν έπαιζα και δεν είχα αγωνιστικά λεπτά. Κατάφερα να πάρω θέση στην ομάδα διότι προπονούμουν πάντα καλά και έτσι πήρα την ευκαιρία που μου δόθηκε».

– «Η Ομόνοια είναι μια ομάδα μεγάλη, που πάντα πρέπει να διεκδικεί τους τρεις βαθμούς, πρέπει πάντα να κερδίζει. Έχουμε ποδοσφαιριστές με μεγάλες εμπειρίες που ξέρουν τι ευθύνη έχουν. Έτσι γίνεται πιο εύκολο, όταν έχουμε αυτό στο μυαλό μας, ότι πρέπει να κερδίζουμε και να παίρνουμε αποτέλεσμα γιατί πρέπει να είμαστε στη κορυφή. Από την αρχή, η φιλοσοφία του προπονητή αυτή είναι. Να κερδίζουμε πάντα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να θυμόμαστε την ευθύνη που έχουμε προς του φιλάθλους για να τους δώσουμε τη χαρά που όλοι θέλουμε».

-«Τα πάω πολύ καλά με όλους, υπάρχει χημεία μεταξύ μας και αυτό οφείλεται στο σεβασμό και στην ηρεμία που επικρατεί στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι φίλοι και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και αυτό αντικατοπτρίζετε στο γήπεδο. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, που είμαι σε αποδυτήρια με μεγάλους ποδοσφαιριστές, που είναι πολύ συγκροτημένοι και προσγειωμένοι όταν έρχεται η στιγμή να μοιραστούν κάτι με κάποιον. Από την αρχή που ήρθα, ήξερα πως ερχόμουν σε μια ομάδα μεγάλη, με πολλούς υποστηρικτές. Η Ομόνοια είναι η ομάδα που όλες οι άλλες ομάδες θέλουν να την κερδίσουν και αυτό κάνει τον κάθε αγώνα πιο έντονο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ξέρω τι ευθύνη έχουμε όλοι με μια τόσο μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε να παίρνουμε αποτελέσματα, όπως είπα και πριν, για να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

-«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι φίλαθλοι μας ακολουθούν πάντα στους αγώνες. Μας δίνουν κάτι περισσότερο, αυτό που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τους αγώνες. Θέλω να τους πω να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα, που είναι αφοσιωμένη την ώρα της δουλειάς, που πάντα θέλει να κερδίζει και έχει μεγάλη ευθύνη προς αυτούς. Είναι οι “πνεύμονές” μας και η βοήθεια μας για να παίρνουμε το αποτέλεσμα».


btm