Όντας φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «Άκου τι Λέει» του Super Sport fm 104.0, o αθλητικός συντάκτης που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ Ανδρέας Βεντούρης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησαν για το… καυτό θέμα της αντικατάστασης των Καταλά και Λαρένα:

Γ.Κ. «Δεν υπήρξε αντικαταστάτης του Λαρένα. Ήρθε ο Σπόλιαριτς για να το κάνει αυτό. Δεν είμαστε και η καλύτερη αγορά για να μας επιλέξουν οι ποδοσφαιριστές. Και το άλλο είναι ότι δεν βρίσκεις και καθημερινά στην αγορά ποδοσφαιριστές όπως ο Καταλά και ο Λαρένα. Αν κρατούσε 400 χιλιάδες ή 500 για τον κάθε παίκτη ίσως και να έβρισκε, αλλά δεν είναι αυτό το μπάτζετ της ΑΕΚ. Άλλαξαν και τα δεδομένα στην Ισπανία πλέον, παίρνουν περισσότερα χρήματα».
Α.Β. «Κάποτε σε μια συνέντευξη ρώτησαν τον Ρόκα γιατί δεν μερίμνησε να φέρει παίκτη για να αντικαταστήσει τον Λαρένα. Μου είπε τότε ότι δεν είναι εύκολο να βρω Λαρένα, ήρθε στα 33 του. Ούτε ο Λαρένα, ούτε ο Καταλά είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αλλά έπρεπε να προετοιμαστεί το έδαφος για να αποκτηθούν οι αντικαταστάτες του».
Α.Β. «Θεωρώ ότι σωστά δεν έμεινε ο Καταλά και ο Λαρένα αλλά από την στιγμή που έφυγαν έπρεπε να δώσεις περισσότερα χρήματα για να βρεις αντικαταστάτες. Στο θέμα του αντί-Καταλά έγινε μια προσπάθεια. Μου παραδέχθηκε ότι πήγε να πάρει τον Βερδάσκα για τον οποίο η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να δώσει χρήματα και μάλιστα αρκετά. Ήταν διατεθειμένη να πληρώσει η ΑΕΚ. Το είδαμε όταν πήγε να πάρει τον Αρτυματά από το ΑΠΟΕΛ και τον Κατελάρη από την Ομόνοια. Αν έβρισκε παίκτη σαν τον Λαρένα θα δινόταν τα χρήματα. Επιλέχθηκε να γίνει η επένδυση με τον Σπόλιαριτς».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ