Με μοναδικό στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες, θα υποδεχθεί την Κυριακή το απόγευμα στο ΓΣΠ η Ομόνοια την Δόξα. Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο, έχοντας καλή παρουσία, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Η Ομόνοια καλείται βασικά να κάνει το… καθήκον της και να κερδίσει αυτό το παιγνίδι, για να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να μην ανοίξει η… ψαλίδα απο την κορυφή (από τη στιγμή που κέρδισε η Ανόρθωση). Ο αντίπαλος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραπλανεί η θέση που βρίσκεται, γι’ αυτό  και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα, για να μπορέσει το «τριφύλλι» να πάρει το ζητούμενο.

Ίσως προβεί σε μια-δυο αλλαγές στην ενδεκάδα ο Χένινγκ Μπεργκ στην προσπάθεια να φρεσκάρει την ομάδα του για το παιγνίδι με την Δόξα. Χριστοφή και Περέιρα είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Η καλή πορεία του «τριφυλλιού» και η ώρα έναρξης του αγώνα (16:00) προσφέρονται για να μαζευτεί αρκετός κόσμος την Κυριακή στο ΓΣΠ. Περιμένουν αρκετούς φίλους τους, ώστε να βοηθήσουν-να σπρώξουν την ομάδα στην επιτυχία. Θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο γήπεδο…

Στέλλα Σωκράτους


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ