Ο τίτλος αποτελεί την απάντηση του προπονητή του Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή για τα εμπόδια που βρήκε η ομάδα του με του τραυματισμούς κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και στο τέλος νίκησε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:
«Είναι δίκαιη η νίκη με μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι. Πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο γίνονται για κάποιο λόγο, οι αναγκαστικές αλλαγές πείσμωσαν τους παίκτες. Είναι κρίμα γιατί ο Απόλλωνας πρόσφερε πολύ καλό θέαμα, θέλω να ευχαριστήσω όσους οπαδούς ήρθαν, αλλά όταν το γήπεδο είναι νεκρό και χωρίς παλμό δεν είναι ποδόσφαιρο. Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, η Ανόρθωση δίκαια βρίσκεται εκεί, είναι η πιο σταθερή ομάδα μαζί με την Ομόνοια. Εμείς καταφέραμε σε ενάμιση μήνα να αλλάξουμε πολλά και να βρεθούμε τώρα στην τρίτη θέση. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, και θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε.
Θέλω να δώσω μήνυμα στον κόσμο μας να δώσουν βοήθεια στους παίκτες από το πρώτο λεπτό. Δεν θα σταθώ στους τραυματίες γιατί όσοι μπήκαν μέσα τα έδωσαν όλα, ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ