• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Το κίνητρο για το +10»
12/12/2019 13:06
«Το κίνητρο για το +10»

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση και ιδιαίτερα ια το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας.

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλωνας και μάλιστα στην έδρα του. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα. Ωστόσο έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και μπορούμε για τη νίκη αν και είναι παιχνίδια τριών αποτελεσμάτων. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου, να περιορίσουμε τα δικά μας και να εκμεταλλευτούμε και τις ευκαιρίες μας»
Έχει κίνητρα ο Απόλλωνας αλλά έχετε κι εσείς κίνητρα: «Παίζουμε με μια ομάδα με κοινούς στόχους και με νίκη μα μεγαλώνουμε την διαφορά στους δέκα βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση μειώνονται στους τέσσερις. Είναι σημαντικό και βαθμολογικά το παιχνίδι. Θα έχουμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας. Από χθες άρχισε η προπώληση για τους διαρκείας και στις 14:00 θα είναι ανοικτή η προπώληση. Θεωρούμε ότι μέχρι το Σάββατο θα εξαντληθούν τα εισιτήρια».
Τι γίνεται με τους τραυματίες; «Γκαλίτσιος και Σίλντενφελντ ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία προπόνηση και κατά πόσον θα είναι σε θέση να είναι στην αποστολή ή ακόμα και στο αρχικό σχήμα».
Με ενδεχόμενη νίκη αυξάνεται η διαφορά σας στους δέκα βαθμούς: «Το είπε και ο προπονητής ότι μετά από κάθε παιχνίδι σκεφτόμαστε πως θα κερδίσουμε το επόμενο. Η προοπτική είναι σημαντική αλλά βλέπουμε πως θα νικήσουμε και με πιο τρόπο θα προετοιμαστούμε σωστά. Αν έρθει η νίκη θα δούμε την διαφορά να μεγαλώνει».
Για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μιχάλη Ιωάννου; «Το γράφουμε και στην ανακοίνωση ότι η ρήτρα αγοράς του ήταν στις 200 χιλιάδες ευρώ και με βάση την προοπτική του ποδοσφαιριστή ανέβηκε το ποσό της ρήτρας. Ο προπονητής θεωρεί ότι είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που μπορεί να πετύχει στο μέλλον. Το σημαντικό ήταν να τον κρατήσουμε και να τον διαφυλάξουμε».
Θα γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές αυτό; «Σαφώς και γίνονται σκέψεις για κάποιους νεαρούς αλλά τις αποφάσεις θα πάρει ο ίδιος ο προπονητής. Αυτός θα ενημερώσει την διοίκηση και ανάλογα θα προχωρήσουν οι διοικούντες».
Θα έχει ένταση το παιχνίδι και έστειλε και ο Σωφρόνης το μήνυμα ότι πρέπει να βοηθηθούν και οι διαιτητές: «Είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις σε ένα ντέρμπι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεφύγει οποιοσδήποτε. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και θα δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικής και του ονόματος των δύο ομάδων».
Είναι παιχνίδι πάγκων με δύο προπονητές που βγάζουν ένταση. Ο Σωφρόνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τιμούρ και είπε… περασμένα ξεχασμένα: «Έδειξαν και οι δυο προπονητές δείγματα γραφής, λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν τους δύο προπονητές οπότε αναμένεται από όλο τον κόσμο με μεγάλη αγωνία αυτό το παιχνίδι».
Για τα δημοσιεύματα που συνδέουν την Ανόρθωση με τον Ανανίτζε: «Θα βγουν πολλά δημοσιεύματα τέτοιου τύπου που θα αφορούν Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές. Όποιος Γεωργιανός μένει ελεύθερος ή είναι ποιοτικός ή παίζει σε θέση που θέλουμε να ενισχυθούμε θα συνδέεται με την Ανόρθωση. Δεν έχει μιλήσει οποιοσδήποτε μαζί με τον ποδοσφαιριστή ή κάτι χειροπιαστό»
Δεν θα έχετε δημοσιεύματα μόνο από την Κύπρο αλλά και από την Γεωργία: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια μας βρέθηκαν μεγάλα κανιά στην Κύπρο και τα κάλυψαν, ενώ βρέθηκαν και στο προπονητικά μας κέντρο και πήραν συνεντεύξεις από τους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές μας».


btm