Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Άκου τι Λέει» του Super Sport fm 104.0 ο Στηβ Κωνσταντινίδης αποκάλυψε τι θα κάνει στην Εθνική Κύπρου αν την αναλάβει.
Τι είναι αυτό που θα κάνεις για να αλλάξεις την Εθνική Κύπρο, θα κάνεις μαγικά; «Περίπου αυτό θα κάνω. Όταν πήγα στην Ινδία είδα την ομάδα στην ίδια θέση στην Ασία με αυτήν που βρίσκεται η Κύπρος στην Ευρώπη. Μου είπαν τι θέλεις για να μας πάρεις στο Παγκόσμιο; Τους είπα δεν μπορείτε να πάτε, ξεχάστε το. Μου είπε ο πρόεδρος τι θέλεις; Του είπα θέλω αυτό και αυτό αλλά αφήστε μα δουλέψω χωρίς παρεμβάσεις. Τέσσερα χρόνια ήμουν εκεί, ανανέωσαν δύο φορές το συμβόλαιο μου και δεν μου είπαν το παραμικρό, καμιά παρέμβαση».
Ποιους στόχους μπορεί να βάλει η Εθνική; Αν σου έλεγε ο κ. Κούμας αναλαμβάνεις τι απαντούσες σε αυτό το ερώτημα: «Δώστε μου τέσσερα χρόνια και θα πάμε στο Euro 2024, αυτό θα έλεγα. Προς το τέλος άρχισε να βάζει μικρούς ο Μπεν Σιμόν. Αυτό έπρεπε να το κάνει από την πρώτη μέρα. Πρέπει να μπει στόχος στο 2024 να είμαστε τουλάχιστον στα πλέι οφ. Δεν το δέχομαι ότι δεν μπορούμε. Αν δεν προκριθεί η Κύπρος δεν είναι αποτυχία αλλά όχι να είμαστε τελευταίοι».
Έχουμε ταλέντο για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τα καταφέρει το 2024; «Έχουμε αρκετά παιδιά στο εξωτερικό. Αν υποχρεώσουμε τις ομάδες να βάλουν Κύπριους θα πάμε πολύ καλύτερα. Αν πάμε στο Euro η 23άδα που θα πάει θα συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό. Όταν πήγα στην Ινδία ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 30 και όταν έφυγα ήταν ο μέσος όρος 23 χρόνια».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ