• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ώρα για το 1ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal Κύπρου
16/01/2020 10:33
Ώρα για το 1ο Εταιρικό  Τουρνουά Futsal Κύπρου

Με σύνθημα «Παίζουμε και προσφέρουμε» για πρώτη φορά στην Κύπρο διοργανώνεται ένα καθαρά εταιρικό τουρνουά (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) το οποίο θα απευθύνεται σε  εταιρείες που έχουν έδρα την Κύπρο. Μέσα από το ποδόσφαιρο, το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, οι διοργανωτές του τουρνουά φιλοδοξούν να καθιερώσουν σε ετήσια βάση ένα τουρνουά  καθαρά εταιρικού χαρακτήρα (αλλά και φιλανθρωπικού) , το οποίο θα απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν έδρα την Κύπρο.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και της ευγενούς άμιλλας, ώστε να προαχθεί το άθλημα του Futsal αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο και σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν 96 εταιρείες.
Τα εταιρικά τουρνουά φούτσαλ
Σε όλη την Ευρώπη και στον χώρο των εταιρειών ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πλέον το Α και το Ω για όλες της επιχειρήσεις. Για αυτό και οι επιχειρηματίες επενδύουν στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους και όχι μόνο. Στην Ευρώπη μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να επενδύουν στην ψυχαγωγία των εργαζομένων τους και πιο συγκεκριμένα στα ομαδικά παιχνίδια. Στόχος είναι να φέρουν πιο κοντά τους εργαζόμενους τους και να δέσουν καλύτερα σαν ομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό στην  απόδοση των εργαζομένων και αυτός είναι ένας από τους μεγάλους στόχους για το 1ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal Κύπρου.
«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ»
Στο τουρνουά θα μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες από όλη την Κύπρο και μέρος των εσόδων (συγκεκριμένο ποσό που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα) θα διατεθεί στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος, κάτι που εξαρχής ήταν στις προτεραιότητες .
Το Κέντρο Προσφοράς & Αγάπης ‘Άγιος Χριστόφορος , ιδρύθηκε στο Παραλίμνι το 1996, με πρωτοβουλία του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Ευέλθοντος Χαραλάμπους και αποτελεί Φιλανθρωπικό Ίδρυμα από το 1998 και είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της Κυπριακής Δημοκρατίας με αριθμο 1912.
Η προσφορά του είναι πραγματικά πολυεπίπεδη:
– Δωρεάν Κατ’ Οίκον Διανομή ζεστού Φαγητού σε άπορες οικογένειες
– Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων και Αναπήρων
– Φιλοξενεί δωρεάν ειδικό σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Φάρος Ζωής»
-Κοινωνικό παντοπωλείο σε άπορες οικογένειες «Καλάθι Αγάπης»
–  Δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς
– Συμπαράσταση στις ιεραποστολικές προσπάθειες της Εκκλησίας
-Υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές και μαθητές
Αλλά και πολλά άλλες ενέργειες σε καθημερινή βάση.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Τα παιχνίδια του τουρνουά θα γίνουν σε τέσσερα υπερσύγχρονια γήπεδα στην Λευκωσία (Κερύνεια ΠΑΕΕΚ Αθλητικό Κέντρο).
Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά είναι ο ακόλουθος:
1η Φάση
1η μέρα
96 ομάδες από όλη την Κύπρο χωρισμένες σε 32 ομίλους των 3 ομάδων θα  αγωνιστούν μεταξύ τους σε 2 αγώνες 15 λεπτών/αγώνα και θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.
2η Φάση
64 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 32 αγώνες knock-out 15 λεπτών
2η μέρα
3η Φάση
32 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 16 αγώνες knock-out 15 λεπτών
4η Φάση
16 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 16 αγώνες knock-out 15 λεπτών
3η μέρα
Προημιτελικά
8 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 4 αγώνες knock-out 20 λεπτών
Ημιτελικά
4 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 2 αγώνες knock-out 20 λεπτών
Μικρός τελικός
Οι 2 ομάδες οι οποίες θα αποκλειστούν στα ημιτελικά θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα 20 λεπτών για την ανάδειξη του τρίτου και του τέταρτου νικητή του τουρνουά.
Μεγάλος τελικός
Οι 2 ομάδες που θα έχουν περάσει από τα ημιτελικά θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα 20 λεπτών για την ανάδειξη του νικητή του τουρνουά.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Το σύστημα εγγραφών των ομάδων είναι απλό και εύκολο και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.futsaltournament.eu

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από τις 15 Ιανουαρίου και για την πρώτη φάση όλες οι ομάδες επωφελούνται από πακέτο μειωμένων τιμών.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 70007271
(99790097)
Email: [email protected]
Website: www.futsaltournament.eu


btm