Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την ήττα από τον Απόλλωνα.
Η αρχική του τοποθέτηση: «Πήρε ένα σοβαρότατο προβάδισμα ο Απόλλωνας με το 1-0. Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα αφού πολλοί παίκτες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά μαζί. Δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τους Πέδρο και Αγκίρε. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε μετά το λάθος του ΑΠΟΕΛ. Σταδιακά, το ΑΠΟΕΛ, πίεσε και μπορούσε να πετύχει ένα γκολ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».
Για τις πολλές αλλαγές: «Δεν υπήρχαν στην εποχή μας αυτά τα πράγματα. Αν είμαι μια μεγάλη ομάδα και υποβαθμίζω ένα θεσμό και αν πιστεύω με μια αλλαγμένη ομάδα, μπορώ να πετύχω το ζητούμενο, τότε το αντιλαμβάνομαι».
Για την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν φθάνουμε να θεωρούμε μια εμφάνιση στην οποία δεν πετύχαμε γκολ, για τρίτο σερί παιχνίδι, ότι είναι ενθαρρυντική, πρέπει να είναι αρνητικά τα πράγματα στην ομάδα. Η άλλη πτυχή είναι ότι έδειξε προσωπικότητα μεγάλης ομάδας».
Για τη συνέχεια: «Το πρωτάθλημα είναι ο βασικότερος στόχος. Είναι υποχρεωμένο το ΑΠΟΕΛ να στρέψει τη μεγαλύτερη προσοχή του στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα θέμα που έχω αναφερθεί πολλές φορές. Σταδιακά, καταστρέφουμε τον Τάμαρι, μειώνουμε την αξία του, όσο τον χρησιμοποιούμε στα δεξιά. Μετακινήστε τον Τάμαρι στον κεντρικό διάδρομο και θα γίνει άλλη ομάδα το ΑΠΟΕΛ. Δεν θα μπορούν να τον σταματήσουν με καμία δύναμη. Έτσι όπως παίζει μειώνουμε την αξία του».
Για τα νέα αποκτήματα: «Ο Γένσεν είναι έξυπνος και έμπειρος και ξέρει να τοποθετηθεί. Θα τον δούμε καλύτερα στη συνέχεια, αφού όπως είπε και ο ίδιος έχει ένα μήνα να αγωνιστεί. Για τον Γέφτοβιτς θα πρέπει να τον περιμένουμε. Είναι ένας καταρτισμένος παίκτης και θέλω να τον ξαναδώ».
Για τον Χαλένιους: «Ο Χαλένιους έδειξε πως αν ήταν ο μόνιμος κυνηγός θα ανέβαινε κατακόρυφα η απόδοση του. Δεν γνωρίζω αν θα βρει τον χρόνο που θέλει, τώρα με την προσθήκη του Σιγκούρνταρσον».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ