Για την συνάντηση που έγινε στην ΚΟΠ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς.

«Αυτά που γίνονται όλους μας προβληματίζουν και εμάς και την ΚΟΠ και όλο τον φίλαθλο κόσμο» δήλωσε αρχικά.
Τι εισπράξατε από την συνάντηση; «Θέλουν και αυτοί να βοηθήσουν. Ότι έχει να κάνει με φακέλους έχει να κάνει με την ΟΥΕΦΑ. Υπάρχουν κάποιες ασάφειες και κάποια λάθη στον τρόπο που παρακολούθησε η ΟΥΕΦΑ κάποια ματς και θα έρθουν άνθρωποι από την ΟΥΕΦΑ για να μιλήσουν μαζί μας και να διορθωθούν κάποια κενά».
Θα αλλάξουν οι ποινές; «Παραμένουν ως έχουν. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι εκεί που βάζουμε τα λεφτά μας. Υπάρχουν και ομάδες που είναι πέντε άνθρωποι και τα συντηρούν τόσα χρόνια και ζουν από τις χορηγίες».
Υπάρχουν μηχανισμοί να προστατευτούν τα σωματεία; «Μηχανισμοί υπάρχουν και ο κάθε ένας έχει και το μερίδιο ευθύνης του. Εμείς ζητήσαμε ξανά να βγει η β΄ κατηγορία από το στοίχημα. Σε γειτονικές χώρες και ειδικά στα Βαλκάνια ζουν χειρότερα πράγματα από εμάς αλλά έτσι είμαστε εμείς να φουσκώνουμε τα πράγματα».
Είναι κάπως άδικο να τιμωρούνται σωματεία τα οποία δεν καταλογίζεται ευθύνη: «Συμφωνούμε και αυτό συζητήσαμε σήμερα. Εγώ μπορώ εύκολα σαν Α σωματείο να στοιχηματίσω στον αγώνα του Β και του Γ σωματείου και να τους πλήξω».
Τι γίνεται στην ομάδα σας, θα ενισχυθείτε; «Εάν και εφόσον καταλήξουμε με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα είναι το γερό όπλο μας, θα είναι μεταγραφή ανόδου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ξένο που αγωνίστηκε παλιότερα στην α΄ κατηγορία στην Κύπρο. Δεν κρατώ πλέον χαμηλούς τόνους, λέω επίσημα ότι πάμε για άνοδο στην α΄ κατηγορία».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ