Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, μετά το ναυάγιο με την περίπτωση Σαλί. «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που άρεσε πολύ στο Σάββα Πουρσαϊτίδη. Έγιναν αρκετές προσπάθειες, όμως δεν καρποφόρησε η προφορική συμφωνία. Ήδη εξετάζονται άλλες περιπτώσεις και θέλουμε το συντομότερο να καταλήξουμε σε ακραίο επιθετικό. Δεν υπάρχει καμία πίεση και εντός των ημερών αναμένουμε να καταλήξουμε στον εκλεκτό. Θέλουμε να καταλήξουμε το συντομότερο δυνατό».
Για το θέμα με την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο. Ούτε υπάρχει κάποια απόφαση ή θέση του δ.σ. Δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να βελτιωθεί το προϊόν και έχουμε αρκετές εισηγήσεις να κάνουμε».
Αν υπάρχει πρόταση για κάποιο παίκτη: «Για τον Ελουντού πάντως δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχει μια βολιδοσκόπηση για ποδοσφαιριστή μας από ομάδα του εξωτερικού. Δεν είναι ο Ελουντού. Δεν είναι πρωτοκλασάτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία».
Αν θα συνεχίσει στην Εθνική ο Κωνσταντίνος Μηνά: «Εδώ και αρκετές μέρες έχει μια πρόταση στα χέρια του από την Εθνική. Μας έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει από τη νέα χρονιά. Θα μας βοηθήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα είναι πλήγμα η αποχώρηση του».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ