Με σύνθημα «Παίζουμε και προσφέρουμε» για πρώτη φορά στην Κύπρο διοργανώνεται ένα καθαρά εταιρικό τουρνουά (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) το οποίο θα απευθύνεται σε  εταιρείες που έχουν έδρα την Κύπρο. Στο 1ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal Κύπρου οι διοργανωτές του τουρνουά φιλοδοξούν να καθιερώσουν σε ετήσια βάση ένα τουρνουά  καθαρά εταιρικού χαρακτήρα (αλλά και φιλανθρωπικού) , το οποίο θα απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν έδρα την Κύπρο.

 «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ»

Στο 1ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal Κύπρου θα μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες από όλη την Κύπρο και μέρος των εσόδων (συγκεκριμένο ποσό που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα) θα διατεθεί στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος, κάτι που εξαρχής ήταν στις προτεραιότητες .

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές οι εταιρείες που θέλουν να λάβουν μέρος στο τουρνουά έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό ομάδων. Αυτό ισχύει για όλους τις εταιρείες που έχουν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα παιχνίδια του τουρνουά θα γίνουν σε τέσσερα υπερσύγχρονια γήπεδα στην Λευκωσία (Κερύνεια ΠΑΕΕΚ Αθλητικό Κέντρο).

Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά είναι ο ακόλουθος:

1η Φάση

1η μέρα

96 ομάδες από όλη την Κύπρο χωρισμένες σε 32 ομίλους των 3 ομάδων θα  αγωνιστούν μεταξύ τους σε 2 αγώνες 15 λεπτών/αγώνα και θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

2η Φάση

64 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 32 αγώνες knock-out 15 λεπτών

2η μέρα

3η Φάση

32 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 16 αγώνες knock-out 15 λεπτών

4η Φάση

16 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 16 αγώνες knock-out 15 λεπτών

3η μέρα

Προημιτελικά

8 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 4 αγώνες knock-out 20 λεπτών

Ημιτελικά

4 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους ανά ζεύγη σε 2 αγώνες knock-out 20 λεπτών

Μικρός τελικός

Οι 2 ομάδες οι οποίες θα αποκλειστούν στα ημιτελικά θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα 20 λεπτών για την ανάδειξη του τρίτου και του τέταρτου νικητή του τουρνουά.

Μεγάλος τελικός

Οι 2 ομάδες που θα έχουν περάσει από τα ημιτελικά θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα 20 λεπτών για την ανάδειξη του νικητή του τουρνουά.

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το σύστημα εγγραφών των ομάδων στο 1ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal Κύπρου είναι απλό και εύκολο και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.futsaltournament.eu

Οι εγγραφές συνεχίζονται και για την πρώτη φάση μέχρι τέλος Μαρτίου όλες οι ομάδες επωφελούνται από πακέτο μειωμένων τιμών.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 70007271

(99790097)

Email: [email protected]

Website: www.futsaltournament.eu

 

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ