• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα 3-2 (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός Bet on Alfa)
16/02/2020 15:58

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ CABLENET SPORTS 1

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Τέλος του αγώνα. 3-2
90+2 Μεγάλη απόκρουση του Λόρια σε τετ α τετ του Ελουντού, έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.
86′ Ο Ράγιος πήρε την μπάλα, διένυσε μία απόσταση 40 μέτρων, βγήκε απέναντι από τον Κίσσα και έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποκρούει.
85′ Σουτ του Κορρέια από καλή θέση, θα αναγκάσει τον Λόρια να διώξει με υπερένταση.
81′ ΓΚΟΛ 3-2 Σέντρα του Χριστοφή, ο Ντούρις ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, έπιασε τη δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

73′ Επικίνδυνο γύρισμα του Σελίν, έδιωξαν οι φιλοξενούμενοι.
70′ Ο Ράγιος βρήκε στην περιοχή τον Οκριασβίλι που απέναντι από τον Κίσσα, άνοιξε πάρα πολύ την μπάλα που κατέληξε άουτ.
65′ Ο Χριστοφή θα δοκιμάσει το μακρινό σουτ, η μπάλα πάνω από την εστία.
Σχόλιο:
Έπεσε αισθητά ο ρυθμός στο β’ ημίχρονο με την Ανόρθωση να έχει την κατοχή, να μην βρίσκει όμως τους χώρους για να απειλήσει την εστία του Κίσσα. Σε παθητικό ρόλο η Νέα Σαλαμίνα που προσπαθεί να παίξει γρήγορα στην κόντρα, εφόσον κλέψει την μπάλα, αφού πιέζει ψηλά.
48′ Σέντρα από τα δεξιά του Καλτσά, ο Χριστοφή θα στρώσει με το στήθος στον Οκριασβίλι που έκανε το σουτ με τον Κίσσα να μπλοκάρει.
Έναρξη του β’ ημιχρόνου.
Σχόλιο ημιχρόνου: Χορταστικό από πλευράς θεάματος το α’ ημίχρονο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το σκορ το δείχνει ξεκάθαρα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα γιατί η Νέα Σαλαμίνα… έχει Κίνγκσλεϊ. Αρκετά καλός ο ρυθμός του αγώνα, βελτιωμένη η Ανόρθωση σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια, αποτελεσματικότατη η Νέα Σαλαμίνα.
Τέλος α’ ημιχρόνου.
45+2 Ο Ράγιος έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Κίσσα.
44′ ΓΚΟΛ 2-2 Σέντρα από τα αριστερά του Κορρέια, ο Κίνγκσλεϊ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια.

37′ Μετά από κόρνερ, ο Μπαραβίκας έπιασε την κεφαλιά με τον Λόρια να μπλοκάρει.
33′ Νέο μακρινό σουτ του Νταουσβίλι, ο Κίσσας ενστικτωδώς θα διώξει.
31′ Ξανά ο Οκριασβίλι από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στον Καλτσά που έκανε το πλασέ, με τον Κίσσα να διώχνει σε κόρνερ.
30′ Ο Οκριασβίλι βρήκε τον Νταουσβίλι έξω από την περιοχή, που γέμισε το πόδι του, έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο.
27′ Ο Οκριασβίλι ελευθερώθηκε και δοκίμασε το δεξί σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κίσσα.
22′ ΓΚΟΛ 2-1 Κόρνερ του Καλτσά, έπιασε την κεφαλιά ο Γκαλίτσιος με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κίσσα. Από την επαναληπτική προβολή, φάνηκε η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπαραβίκας πριν καταλήξει στα δίχτυα.

17′ Σέντρα του Καλτσά από τα δεξιά, κατέβασε ο Οκριασβίλι, έκανε το σουτ από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή, με τον Λαμπό να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή τέρματος.
12′ Ατομική ενέργεια του Ράγιος που επιχείρησε το μακρινό σουτ, έπεσε στην δεξιά του γωνία ο Κίσσας και μπλόκαρε την μπάλα.
8′ ΓΚΟΛ 1-1 Κάθετη πάσα του Μπαραβίκας στον Κίνγκσλεϊ, που γύρισε και παρά την πίεση του Βργκοτς, έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
7′ ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, ο Σελίν στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίσσα.

4′ Ο Κορέια από τα αριστερά, λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το δεξί σουτ με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ μετά από κόντρα.
Έναρξη του αγώνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος(77′ Ανανίτζε), Κ. Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Νταουσβίλι, Κατσαράβα(46′ Χριστοφή), Ράγιος, Οκριασβίλι, Καλτσάς(72′ Ντούρις), Βργκοτς, Σελίν
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π. Αρτυματάς, Πηλέας, Βασιλακάκης, Μανθάτης, Ιωάννου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ. Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Φουστάρ(21′ Χριστοφόρου), Λαμπό, Κορρέια, Ρέινολντς(75′ Κωστή), Μπαραβίκας, Μαριάνοβιτς, Ροντρίγκες, Ελουντού, Σιαθάς(82′ Σίμπσον), Κίνγκσλεϊ
Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Ζόρντι Σέζαρ, Νουρ, Σαν Ρομάν, Κωστή, Μαουρίσιο, Τέλφερ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαλίτσιος(3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 4.500 περίπου (200 οι φιλοξενούμενοι)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Κυριάκος Χριστοδούλου (Όμηρος Τζιωρτζής – Ανδρέας Ανδρέου), 4ος: Ροβέρτος Κώστα, Παρ.: Μιχάλης Ιωάννου

ΣΤΟ ΟΡΙΟ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γκαλίτσιος, Ντούρις, Μανθάτης, Σελίν (2)
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Λαμπό (2), Μαριάνοβιτς (5)


btm