• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ: Απόλλων-Δόξα 3-2 (χορηγός η Bet on Alfa)
22/02/2020 18:34

Ο Απόλλωνας υποδέχεται στο Τσίρειο την Δόξα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.
ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0

LIVE η εξέλιξη της αναμέτρησης…

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

2΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο Απόλλωνας με τον Μπένσοπ. Ο Παπουλής τον είδε, του έδωσε την κάθετη ασιστ, ο Χριστοφή δεν μπόρεσε να διώξει, εκμεταλλεύτηκε το λάθος ο Ολλανδός και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
9΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Δόξα. Ο Μπραμπίγια σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών του Απόλλωνα, στρώθηκε στον Παπαφώτη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Δημητρίου.
11΄
Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα. Ο Ζορζίνιο βρέθηκε απέναντι στον Δημητρίου σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού της Δόξας.
13΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Ζε Βαλέντε έβγαλε μαγική ασιστ στον Μπραμπίγια ο οποίος απέναντι από τον Δημητρίου έκανε το πλασέ αλλά ο Δημητρίου και πάλι σε ετοιμότητα έσωσε τον Απόλλωνα.
20΄ Απειλεί ο Απόλλωνας αλλά το πλασέ του Παπουλή από καλή θέση δεν ήταν όπως θα το ήθελε και η μπάλα έφυγε έξω.
27΄ ΓΚΟΛ. 2-1. Ο Ζοάο Πέδρο έκανε την μπαλιά, ο Σάλαϊ πιο ψηλά από όλους κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι στο Μπένσοπ ο οποίος με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
40΄ ΓΚΟΛ. 3-1. Ο Γιαννιώτας πέρασε το εμπόδιο του Καρλίτος από δεξιά, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Γκράσα και στην επιστροφή ο Παπουλής με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ζήτησαν φάουλ οι της Δόξας για φάουλ του Γιαννιώτα στον Καρλίτος στο ξεκίνημα της φάσης αλλά η επαναληπτική προβολή δείχνει ότι είχε δίκαιο ο διαιτητής που άφησε την φάση να εξελιχθεί καθώς δεν υπήρχε καμιά παράβαση.
ΣΧΟΛΙΟ: Ο Απόλλωνας πέτυχε ένα πολύ γρήγορο γκολ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Δόξα αντέδρασε εξαιρετικά, ισοφάρισε και θα μπορούσε και για δεύτερο γκολ. Ο Απόλλωνας είδε την αντίπαλο του να χάνει ευκαιρίες, αφυπνίστηκε και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους με άλλα δύο γκολ.
ΤΕΛΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Περίπου 800 φίλαθλοι παρακολουθούν την αναμέτρηση.
ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
48΄ ΓΚΟΛ. 3-2. Μειώνει η Δόξα. Κινήθηκε ωραία εντός περιοχής ο Παπαφώτης, ελευθερώθηκε και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δημητρίου.
61΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Παπουλής εντός μικρής περιοχής βρέθηκε μπροστά από τον Γκράσα ο οποίος έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε την μπάλα.
77΄ Σουτ του Μπόλιεβιτς, σε ετοιμότητα ο Δημητρίου απέκρουσε την μπάλα.
81΄ Λανθασμένα δεν υποδείχθηκε πέναλτι για την Δόξα σε μαρκάρισμα του Αγκίρε στον Ίταλο. Ο Ισπανός ανατρέπει καθαρά τον Βραζιλιάνο επιθετικό των φιλοξενουμένων.
82΄ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρλίτος για φάουλ πάνω στον Ματέϊ.
88΄
Καλή στιγμή για την Δόξα. Ο Ίταλο κατέβασε την μπάλα, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
90΄ Καλό σουτ του Ντένιτς λίγο έξω.

 

 

Οι 11άδες των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σ.Αυγουστή): Δημητρίου, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ, Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Ντένιτς, Κυριάκου (65΄ Νσούε), Περέιρα, Γιαννιώτας (66΄ Πίττας), Παπουλής (78΄ Ματέϊ), Μπένσοπ
Στον πάγκο: Βολοτίνεν, Αντωνιάδης,  Ροσκόπφ, Βασιλείου

ΔΟΞΑ (Εντ.Ερανοσιάν): Γκράσα, Ντερβίτ, Χριστοφή, Μέσκα, Μιντίκκης, Τραϊτσέφσκι (46΄ Μπόλιεβιτς), Ζε Βαλέντε, Παπαφώτης, Καρλίτος, Μπραμπίγια (66΄ Ίταλο), Ζορζίνιο
Στον πάγκο: Γκρεμσλ, Παρασκευά,  Λουίς Κάρλος,  Γιούτριτς, Ασαμόα, Χαραλάμπους, Νελσίνιο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλαϊ (6η), Ζοάο Πέδρο (3η), Παπουλής/  Χριστοφή (2η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Καρλίτος
ΘΕΑΤΕΣ:
Περίπου 800
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Γιάννης Αναστασίου (Γιώργος Σάββα, Μιχάλης Μαρίνου) Κωνσταντίνος Φωτίου (Α. Γεωργίου).

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ:
Αντωνιάδης, Πίττας, Ζοάο Πέδρο, Κυριάκου, Βασιλείου (2), Σάλαϊ (5).
ΔΟΞΑ: Ντερβίτ, Χριστοφή, Μπραμπίγια (2), Τραϊτσέφσκι (5).


btm