• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΤΕΛΙΚΟ Εθνικός – Ανόρθωση 5-0 (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός Bet on Alfa)
23/02/2020 15:15
ΤΕΛΙΚΟ Εθνικός – Ανόρθωση 5-0 (ΦΩΤΟΣ – Χορηγός Bet on Alfa)

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Δασάκι με τον Εθνικό να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0 ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ CYTAVISION SPORTS 1

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ
Τέλος του αγώνα. 5-0
83′ ΓΚΟΛ 5-0 Γύρισμα του Μιγκελίτο από τα δεξιά, ο Κοστόφσκι με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια.

69′ Ευκαιρία για την Ανόρθωση, μετά από κόρνερ του Καλτσά, ο Μιγκελίτο προσπάθησε να διώξει όμως η μπάλα μετά την κεφαλιά του πέρασε παράλληλα από την εστία του Μπογκατίνοφ.
61′ Σέντρα-σουτ του Κονέ από τα αριστερά, ο Λόρια μάζεψε την μπάλα με τους παίκτες του Εθνικού να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος. Η επαναληπτική προβολή δεν δείχνει ότι πέρασε ολόκληρη η μπάλα όμως δεν είναι 100% ξεκάθαρη η φάση.
57′ ΓΚΟΛ 4-0 Λάθος μεταβίβαση του Ράγιος στην άμυνα, ο Μάριος Ηλία το εκμεταλλεύεται στο έπακρον που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα Λόρια.

50′ Ο Χαραλάμπους θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια.
48′ Σέντρα στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, ο Κατσαράβα μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Μπογκατίνοφ.
Έναρξη β’ ημιχρόνου.
Σχόλιο ημιχρόνου: Απίστευτη τροπή στο Δασάκι με τον Εθνικό να κάνει ότι θέλει την άμυνα της Ανόρθωσης στα πρώτα 45 λεπτά και να έχει ισχυρό προβάδισμα για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ανύπαρκτο το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια που πραγματοποίησε μόλις μία τελική στο α’ ημίχρονο. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έβαλε πίεση στον Εθνικό και πολύ δύσκολα θα φύγει με κέρδος από το Δασάκι.
Τέλος α’ ημιχρόνου. 3-0

45′ Μεγάλη φάση για τον Εθνικό. Λάθος του Βργκοτς στην άμυνα, ο Κονέ έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε απέναντι από τον Λόρια, άνοιξε όμως το κοντρόλ και βγήκε αρκετά πλάγια και έχασε μεγάλη ευκαιρία.
43′ ΓΚΟΛ 3-0 Γύρισμα του Πρόγιτς από τα δεξιά, ο Μάριος Ηλία έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
41′ ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος που έγινε από τον Ανανίτζε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έφυγε γρήγορα στην κόντρα επίθεση, ξεπέρασε και τον Νταουσβίλι και πλάσαρε ιδανικά τον Λόρια.

38′ Μακρινό σουτ του Οκριασβίλι, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπογκατίνοφ.
Σχόλιο: Δυσκολεύεται πάρα πολύ η Ανόρθωση στο να αναπτυχθεί από την άμυνα, με τους γηπεδούχους να πρεσάρουν αρκετά ψηλά και να μην αφήνουν διαδρόμους. Ενδεδειγμένο μέχρι στιγμής της εικόνα του αγώνα, πως στο 35λεπτο ο Εθνικός έκανε έξι τελικές, έναντι καμίας των κυανολεύκων.
35′ Ο Κονέ που μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Λόρια.
28′ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κουντόμπιακ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λόρια, που έπεσε στην αντίθετη πλευρά.
27′ Πέναλτι για τον Εθνικό. Ο Σίλντενφελντ με το αριστερό του πόδι, βρίσκει τον Κονέ από πίσω κάτω χαμηλά στην προσπάθειά του να παίξει την μπάλα και τον ανατρέπει εντός περιοχής.

25′ Ο Ανανίτζε βρήκε τον Ντούρις στην πλάτη της άμυνας όμως ο Σλοβάκος δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα μπροστά.
11′ Μακρινό σουτ του Χαραλάμπους, η μπάλα θα περάσει δεξιότερα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Λόρια.
6′ Σέντρα του Ράγιος από τα δεξιά, ο Κυπριανού έδωιξε σε πρώτο χρόνο, η μπάλα έφτασε στον Οκριασβίλι που προσπάθησε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι όμως η μπάλα έφυγε έξω.
2′ Δυνατό σουτ του Ηλία από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Λόρια.
Έναρξη του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ντ. Κλάφουριτς): Μπογκατίνοφ, Μιγκελίτο, M. Ηλία(60′ Κοστόφσκι), Χαραλάμπους, Ντεϊβίσον, Πρόγιτς, Κουντόμπιακ, Κυπριανού(75′ Φοινίρης), Χριστοφή(70′ Ι. Μαρκόσκι), Κορέα, Κονέ
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, K. Ηλία, Μ. Μαρκόσκι, Κουσιάππας, Παπαγεωργίου, Ιωάννου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Κ. Αρτυματάς, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Νταουσβίλι, Ανανίτζε(46′ Κατσαράβα), Ράγιος, Καλτσάς(78′ Μανθάτης), Οκριασβίλι, Ντούρις(60′ Χριστοφή)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π. Αρτυματάς, Πηλέας, Βασιλακάκης, Μαργκάσα, Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράγιος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πετζίν Τίχομιρ (Τόμας Μάρχαν, Σάριτς Κρούνο) Νικόλας Νεοκλέους (Χ. Νικολαίδης)
ΘΕΑΤΕΣ: 2500 περίπου

ΣΤΟ ΟΡΙΟ
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Ιωάννου, Κονέ (2), Γκλομπάρντ, Κυπριανού (5)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μανθάτης, Σελίν (2)


btm