Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου, οι αγώνες που ακολουθούν αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Πλέον, δεν υπάρχει γυρισμός.
Στην Ανόρθωση, μετά τη συντριβή στο Δασάκι, καλούνται να αντιδράσουν και να πάρουν την πρόκριση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο «Αμμόχωστος». Το 1-1 του πρώτου αγώνα, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς και στην «Κυρία» έχουν την υποχρέωση, αρχικά να δείξουν αντίδραση και ακολούθως να πάρουν το ζητούμενο που είναι η πρόκριση.
Από τη στιγμή που η ομάδα είναι χωρίς τίτλο από το 2008, δεν μπορεί να αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες, μεγαλώνοντας το αρνητικό σερί. Ο κόσμος διψά για αντίδραση μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, αλλά κυρίως διψά για διάκριση.
Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, βρίσκεται ένα βήμα από τα ημιτελικά κυπέλλου και αυτό κανείς δεν πρέπει να το αγνοεί ή να το προσπερνά. Όμως όπως έχει αποδειχθεί, τίποτε δεν μπορεί να κερδηθεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια και διάρκεια.
Η Ανόρθωση καλείται να διαβεί με επιτυχία το πρώτο κρίσιμο σταυροδρόμι που έχει μπροστά της. Μέχρι στιγμής, η πορεία θεωρείται πετυχημένη. Αν έρθει όμως η πρώτη αποτυχία, με ενδεχόμενο αποκλεισμό από το κύπελλο (λίγες μέρες, ειδικά μετά την 5άρα από τον Εθνικό), τα δεδομένα με τα οποία θα πάει η ομάδα μέχρι το φινάλε, θα είναι διαφορετικά…
Ανδρέας Ανδρέου  


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ