Μετά την κλήρωση του κυπέλλου, οι εκπρόσωποι των ομάδων στο ΓΣΠ, προέβησαν σε δηλώσεις.

Εθνικός Άχνας ή Απόλλων – ΑΕΛ
Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλλης, είπε: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει σε αυτή την φάση όποιος και να είναι ο αντίπαλος, για να είμαστε ξανά στον τελικό».
Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, δήλωσε: «Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Εθνικού. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ έτοιμοι και πολύ σοβαροί, όταν έρθει η ώρα να αγωνιστούμε με την ΑΕΛ. Θα διεξαχθούν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και αυτός θα είναι πιο ουσιαστικός και πιο καλός θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό».

Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα ή Ανόρθωση
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε: «Όταν μάθουμε τον αντίπαλο θα προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να αγωνιστούμε στα ημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο ΓΣΠ, θα χρειαστούμε και την στήριξη του κόσμου για να περάσουμε στον τελικό μετά από αρκετά χρόνια και το θέλουμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, είπε: «Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα είναι να πάρουμε την πρόκριση. Είναι απαραίτητη η αντίδραση μετά την ήττα στο πρωτάθλημα και πρέπει να πάρουμε ένα σκορ για την επόμενη φάση. Είναι πολύ καλή ομάδα η Νέα Σαλαμίνα, το έδειξε αρκετές φορές και ζητούμε από τον κόσμο μας να είναι στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τη καλύτερη δυνατή προσπάθεια και ευελπιστούμε να είμαστε εμείς που θα αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια στον επόμενο γύρο».

* Δεν εκπροσωπήθηκαν στην κλήρωση Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ