Όλα πήγαν λάθος στο Δασάκι και η συντριβή από τον Εθνικό πόνεσε πολύ όλους στην ομάδα. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστή, μας πιο πολύ τον κόσμο, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τη φετινή προσπάθεια.
Ευθύνη για αυτό το ντροπιαστικό αποτέλεσμα έχουν όλοι στην ομάδα. Από την τεχνική ηγεσία μέχρι και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που πάτησαν το χορτάρι. Το θέμα στην «Κυρία» είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, μιας και αύριο είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola στο «Αμμόχωστος», με το 1-1 του πρώτου αγώνα.
Ο στόχος της πρόκρισης είναι ξεκάθαρος, με την αυριανή αναμέτρηση να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, μιας και επιβάλλεται να έρθει η αντίδραση από την ομάδα με μια πειστική εμφάνιση. Στην «Κυρία» ψάχνουν την εξιλέωση μετά το πατατράκ στο Δασάκι και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν σε πιο δυσάρεστες καταστάσεις.
Το καλύτερο φάρμακο σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι οι νίκες και οι επιτυχίες και στην Ανόρθωση καλούνται να βρουν τον τρόπο για να ανακάμψουν. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά την κατάσταση με την οποία θα παρουσιαστεί η ομάδα. Τον τελευταίο μήνα και λόγω των συνεχόμενων αγώνων, η απόδοση έπεσε κατακόρυφα και για αυτό χάθηκε η σταθερότητα που κυριαρχούσε μέχρι τον Ιανουάριο. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν τρομερές δυσκολίες στο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες με τα δύο απαιτητικά παιχνίδια τη βδομάδα και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της ομάδας.
Πλέον, οι ποδοσφαιριστές, θα έχουν και το επιπλέον βάρος, της άμεσης αντίδρασης από την 5άρα στο Δασάκι και όλο αυτό καλείται να τύχει της ιδανικής διαχείρισης, τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από την τεχνική ηγεσία.
Ανδρέας Ανδρέου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ