• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Τριάδα φαβορί & over 1.5 goals, με απόδοση 6.58 στην BET ON ALFA
29/02/2020 10:12
Τριάδα φαβορί & over 1.5 goals, με απόδοση 6.58 στην BET ON ALFA

Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας, θα κλείσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν για την κατάταξη των ομάδων και κατ’ επέκταση θα καθορίσει το πρόγραμμα των πλέι οφ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων, Εθνικός Άχνας – ΑΕΛ και Δόξα – Πάφος που θα αρχίσουν στις 17:00.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA όλοι οι σημερινοί αγώνες, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Αν και περιορισμένες, έχει ελπίδες για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα η Νέα Σαλαμίνα και αυτό θα γίνει μόνο αν νικήσει τον Απόλλωνα και την ίδια ώρα την ευνοήσουν τα αποτελέσματα στους άλλους σημερινούς αγώνες. Για τον Απόλλωνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο σημερινό ματς τερματίζει τέταρτος στην πρώτη φάση, αλλά θέλει τη νίκη για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία για να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια. Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας προσφέρεται σε απόδοση 5, το διπλό για νίκη του Απόλλωνα στο 1.60 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.70. Στο 1.75 προσφέρεται το over 2.5 goals και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.90.

ΑΕΛ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Κρατά την τύχη στα δικά της πόδια η ΑΕΛ, αφού με νίκη σφραγίζει θέση στην πρώτη εξάδα, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα πρέπει να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων για να διατηρηθεί στο πρώτο γκρουπ. Ο Εθνικός από την πλευρά του κάνει μάχη παραμονής και έδειξε ικανός να παίρνει αποτελέσματα με τους μεγάλους. Φαβορί για τη νίκη προβάλλει η ΑΕΛ με απόδοση 1.40, στο 7.50 προσφέρεται το διπλό του Εθνικού, ενώ απόδοση 4 έχει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.80 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.85 το under 2.5 goals και 2.05 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΔΟΞΑ – ΠΑΦΟΣ

Η Δόξα είναι στην τελευταία θέση και κάνει μάχη επιβίωσης στην Α’ κατηγορία, η Πάφος με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων έχει ελπίδες να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ. Στο 1.80 προσφέρεται το διπλό της Πάφου που προβάλλει σαν φαβορί στο σημερινό ματς, 4.31 είναι η απόδοση για νίκη της Δόξας και 3.50 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, το under 2.5 goals 1.90, ενώ αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι 1.70.

Αν πιστεύετε ότι τα τρία φαβορί, ΑΕΛ, Απόλλων και Πάφος θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και θα πάρουν τη νίκη, η συνολική απόδοση της τριάδας είναι 4, ενώ αν βλέπετε νίκες των φαβορί και παράλληλα να πάνε και τα τρία ματς στο over 1.5 goals, η συνολική απόδοση είναι 6.58. Συγκεκριμένα η νίκη της  ΑΕΛ & over 1.5 goals προσφέρεται στο 1.65, η νίκη του Απόλλωνα & over 1.5 goals 1.90 και η νίκη της Πάφου & over 1.5 goals 2.10.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

 


btm