20/03/2020 13:38 98 Views

Τον απολογισμό του κάνει το Δ.Σ. του ΑΣΙΛ, που συμπληρώνει σήμερα ένα χρόνο θητείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συμπληρώνει σήμερα έναν χρόνο θητείας το Δ. Σ του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, στις 20/03/2019 εκλέγηκε, μετά από έκτακτη εκλογική Συνέλευση, το υφιστάμενο Συμβούλιο με Πρόεδρο τον, επί 7 συναπτά έτη, Γενικό Διευθυντή, κ. Γιώργο Χρίστου.
Το Συμβούλιο από την πρώτη μέρα ανέλαβε τα καθήκοντα του με απώτερο σκοπό να τηρεί στο έπακρο τις οποιεσδήποτε οικονομικές του υποχρεώσεις, έχοντας ως σταθερό και άξιο υποστηρικτή, τον κύριο Γιώργο Πυρίσιη, ενώ παράλληλα, κατάφερε να φέρει κοντά και άλλους οικονομικούς υποστηρικτές. Πέραν αυτών, πέτυχε τον στόχο της πώλησης 130 εισιτηρίων διαρκείας, δείχνοντας την θέληση Διοίκησης και κόσμου στην προσπάθεια για την αγωνιστική υπέρβαση.
Παράλληλα, με γνώμονα την κατεχόμενη Λύση, ήταν παρών σε εκδηλώσεις και συναθροίσεις του του Δήμου Λύσης όσο και άλλων φορέων, ενώ προγραμμάτισε και τις εκδηλώσεις του Σωματείου με μεγάλη επιτυχία όπως ήταν η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας και η βράβευση χορηγών αλλά και η μουσική βραδιά ΑΣΙΛ στο Οίκημα μας στην Λάρνακα, που μάζεψε πέραν των 150 φίλων της ομάδας μας.
Στο αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα μας πέτυχε την είσοδο της στα Play offs ανόδου αλλά τα αποτελέσματα (πριν την διακοπή) έκαναν το έργο της πολύ δύσκολο. Παρ όλα αυτά, ουδείς δεν τα παράτησε αφού ο ΑΣΙΛ έμαθε να αγωνίζεται μέχρι εσχάτως για την αξιοπρέπεια του και αυτό θα κάνει μέχρι τέλους. Την ίδια ώρα, η Ακαδημία μας κινείτε σε πολύ καλά επίπεδα, έχοντας ορισμένες αγωνιστικές τις ομάδες σε τροχιά τίτλου, ενώ παλεύει καθημερινά για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων της παρά τα γνωστά γηπεδικά προβλήματα που ταλανίζουν το Σωματείο εδώ και χρόνια.
Στο σημείο αυτό, η Διοίκηση, με συγκεκριμένη επιτροπή, ετοιμάζει ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε το Σωματείο να έχει στα επόμενα χρόνια, αξιόλογα γήπεδα και χώρους για την καλύτερη παροχή προς όλους τους ποδοσφαιριστές.
Σήμερα, με την βοήθεια των λογιστών μας τους οποίους και ευχαριστούμε, είμαστε σε θέση να πληρούμε όλα τα οικονομικά κριτήρια που έθεσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ενώ, μέσα σε καιρούς οικονομικής λιτότητας, έχουμε εξασφαλίσει όλες τις κρατικές βεβαιώσεις που αφορούν πλήρη τακτοποίηση οφειλών σε ΦΠΑ, Τμήμα Φορολογίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, γεγονός που φανερώνει και την διαχρονική αξία και ποιότητα του ιστορικού μας Συλλόγου.
Ασφαλώς και υπάρχουν τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες επηρεάζονται άμεσα από την νέα τάξη πραγμάτων, εντούτοις, με υπομονή απ’όλους τους εμπλεκόμενους, θα’ μαστε σε θέση να προχωρήσουμε και με αυτές.
Λόγω των σημερινών καταστάσεων, δεν έχει οριστεί ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης και έτσι ενημερώνουμε τα μέλη μας πως θα λάβουν γραπτή ενημέρωση μόλις έχουμε νεότερα για την επαναφορά της λειτουργίας σε κανονικά επίπεδα, αφού στο παρών στάδιο, προέχει η υγεία όλων…
Τέλος, εμείς, ως Δ. Σ, θα συνεχίσουμε το έργο μας για την σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του ΑΣΙΛ, όσον το δυνατό καλύτερα μπορούμε.
Εκ του Γραφείου Τύπου
ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ ⚽».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ