Ένα από τα σημαντικότερα μέλη της ΔΟΕ, ο Ντικ Πάουντ δήλωσε στην UDA Today ότι έχει ήδη αποφασιστεί η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με την πληροφόρηση που έχει η ΔΟΕ, η αναβολή έχει ήδη αποφασιστεί. Οι παράμετροι για την συνέχεια δεν έχουν αποφασιστεί αλλά είναι δεδομένο πλέον ότι οι αγώνες δεν θα αρχίσουν στις 24 Ιουλίου” δήλωσε ο Ντικ Πάουντ.

Στις 17 Μαρτίου ο Ιάπωνας υπουργός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Σέικο Χασιμότο, είχε δηλώσει ότι η Ιαπωνία δεν θα αναβάλλει την διοργάνωση.

Αξίζει να προσθέσουμε πάντως ότι προ λίγων ωρών η επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι δεν είναι προς συζήτηση η αναβολή των Αγώνων και ότι αναζητείται τρόπος για να ολοκληρωθούν προ-Ολυμπιακά τουρνουά και να γίνουν κανονικά οι αγώνες.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για ανακοίνωση απόφασης μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Εκπρόσωπος του Αμερικανικού NBC του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου που ασχολείται με την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων δήλωσε : Στηρίζουμε την απόφαση της ΔΟΕ να ασχοληθεί με μελλοντικά σενάρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρουμε ότι εκπρόσωποι της ΔΟΕ, της Ολυμπιακής Επιτροπής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας συζητούν συνεχώς. Ότι και αν αποφασίσουν θα τους στηρίξουμε απόλυτα.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ