Μπορεί επιθετικά το ΑΠΟΕΛ να παρουσίασε αδυναμίες αφού οι ομαδικές και ατομικές επιδόσεις δεν είναι ανάλογες των προσδοκιών, αλλά είναι αντίστροφο το σκηνικό με την άμυνα που αποτελεί το μεγάλο όπλο της ομάδας.
Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι η ομάδα διατηρεί την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας, αφού βρίσκεται στο -6, λόγω της πολύ καλής αμυντικής της λειτουργίας. Τα μόλις 16 γκολ που δέχτηκε σε 23 αγώνες, αποτελούν την δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα, πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια που δέχτηκε μόλις 13 γκολ μέχρι τώρα. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στηρίξει τη μέχρι τώρα παρουσία τους στη σωστή αμυντική λειτουργία, κάτι που επιβεβαιώνουν οι αριθμοί στην όλη πορεία τους. Αν μάλιστα λειτουργούσαν καλύτερα στον επιθετικό τομέα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και προφανώς θα υπήρχε και μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.
Είναι ζητούμενο και για τη συνέχεια, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και αρχίσουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, να κρατήσει το ΑΠΟΕΛ τη σωστή ανασταλτική του λειτουργία που αντανακλά στη λειτουργία όλης της ομάδας και όχι μόνο της αμυντικής του γραμμής.

Κώστας Παναγιώτου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ