Ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.
Η αρχική τοποθέτηση: «Έχουμε βγάλει ένα ατομικό πρόγραμμα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το γήπεδο. Να βοηθήσει ο Θεός να ξεπεραστεί αυτή η επιδημία και θα δούμε αν θα μπορέσουμε σε ένα μην να βάλουμε 7-8 αγωνιστικές. Το θέμα είναι να μπορέσει αυτός ο οργανισμός να βγάλει τόσα παιχνίδια. Είναι αδύνατο για τα δικά μας δεδομένα. Υπάρχει προβληματισμός στο πότε θα επαναρχίσουν τα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τους ξένους ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν τις ψηλές αμοιβές, είναι μακριά από τη χώρα τους. Ότι μπορούμε κάνουμε από τη δική μας πλευρά, αλλά δεν είναι αρκετό για να λύσεις όλους τους προβληματισμούς τους. Έχουμε ένα ποδοσφαιριστή, τον Κέρτις Γεμπλί, που πήγε στη χώρα του για να δει τους δικούς του».
Για την επιστολή ομάδων της Β΄ Κατηγορίας που ζητούν το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της νέας περιόδου, διεξαχθεί με 16 ομάδες: «Ακούμε πάρα πολλά. Όποια σοφή απόφαση πάρει η ομοσπονδία θα υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Θα πρέπει να στηρίξουμε την απόφαση της ομοσπονδίας. Αυτό που προέχει είναι η υγεία μας. Θα πρέπει να προφυλάξουμε την υγεία μας. Δεν μου πέφτει λόγος αν θα είναι 12 οι ομάδες, ή 14 ή 16. Από τη στιγμή που υπάρξει θέμα αύξησης των ομάδων, θα σταθώ σε ένα άλλο θέμα. Θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο αριθμός των τριών Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Όχι με πρόστιμο, αλλά να είσαι υποχρεωμένος να τους βάλεις. Το έκανε και η Ελλάδα πριν μερικά χρόνια και τώρα έχει πολλούς παίκτες στην Ευρώπη. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανένα. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Μπορεί να λένε ότι θα υπάρχουν αδιάφορες, όμως αν πέφτουν 4 ομάδες και ανεβαίνουμε άλλες 4 δεν θα έχει ενδιαφέρον; Αν θα γίνει αύξηση και θα πέφτουν δύο θα έχει αρκετές αδιάφορες».
Για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας: «Εμένα δεν μου άρεσε γιατί νομίζω μου έκλεψαν αυτό που πήρα στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το σεβαστούμε. Αυτό που θέλω να πω είναι να δώσουμε ευκαιρία στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Οι παράγοντες που δαπανούν λεφτά και θέλουν κέρδος, θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτό θα γίνει μακροπρόθεσμα».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ