Το κινεζικό πρωτάθλημα μπάσκετ πήρε νέα αναβολή τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μαϊου λόγω των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού. Όπως φαίνεται ωστόσο, είναι πολύ πιθανό όταν συνεχιστεί η διοργάνωση να υπάρχουν στο παρκέ μόνο γηγενείς παίκτες!

Με την κινεζική κυβέρνηση να αποφασίζει τον περιορισμό των διεθνών πτήσεων και την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε ξένους πολίτες με ενεργή βίζα – κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ταξιδέψει στην Κίνα ο Μάρκους Ντένμον – το σενάριο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς ξένους παίκτες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Την δεδομένη στιγμή μόνο έξι από τις είκοσι ομάδες της λίγκας έχουν στην διάθεσή τους ξένους παίκτες, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες. Την ίδια στιγμή ωστόσο δεν είναι σίγουρο πότε και αν θα καταφέρουν οι ξένοι παίκτες των υπόλοιπων ομάδων να βρεθούν στην Κίνα, κάτι που αλλάζει άρδην τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον η σκέψη να συνεχιστεί (όταν συνεχιστεί) το πρωτάθλημα μόνο με γηγενείς παίκτες.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ