Ο Ροκ Στίπτσεβιτς, όπως κι άλλοι παίκτες της Lega Basket, παραμένουν στην Ιταλία, περιμένοντας την τελική απόφαση της λίγκας για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Εν αντιθέσει με τους ξένους άλλων ομάδων, παραμένει στη χώρα, δεδομένου ότι υπάρχει ακόμη ένα -μικρό- ενδεχόμενο να επανεκκινήσει η σεζόν στη γειτονική χώρα.
Αντίθετα, η σύζυγός του επέστρεψε άρον άρον στο Ζαντάρ πριν από ένα μήνα, όταν η κατάσταση στην Ιταλία γινόταν πιο δύσκολη λόγω του κορωνοϊού. Κι αυτό γιατί προτιμήθηκε να γεννήσει στην Κροατία, όπου τα πράγματα ήταν καλύτερα.
Ο γκαρντ της Φορτιτούντο Μπολόνια μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα για το πώς βιώνει την κατάσταση, λέγοντας αρχικά πως “μίλησα με τον πεθερό μου, για το ενδεχόμενο να μείνει μαζί με τη γυναίκα μου στο σπίτι. Στην αρχή, η ιδέα ήταν να πάει στο Ζαντάρ να μείνει μαζί τους για λίγο, αλλά όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, αποφασίσαμε να είναι μαζί μέχρι νεωτέρας. Οι γονείς μου είναι 65 και 75 ετών, οπότε ακόμη κι αν μπορούσαν να πλησιάσουν στο Ζαντάρ, δεν θα ήταν έξυπνο να το κάνουν τώρα. Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα κι εγώ να πάω στην Κροατία, αλλά δεν είναι εφικτό γιατί η ομάδα μάς θέλει εδώ, έως ότου παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Κι η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν πήγαινα στην Κροατία, μετά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να φύγω από εκεί”.
Σε ερώτηση για την επικοινωνία που έχει με τη σύζυγο και τα παιδιά του, απάντησε πως “μιλάμε μέσω βιντεοκλήσης, έτσι βλέπω τη νεογέννητη κόρη μου. Η μεγάλη μου κόρη, η Σιένα, με παίρνει κάποιες φορές για να με ρωτήσει αν μπορεί να φάει σοκολάτα. Είμαι στεναχωρημένος για αυτή την απόσταση που υπάρχει, αλλά υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το δικό μου, οπότε προσπαθώ να μην φορτώνω το κεφάλι μου με περισσότερα. Οι παππούδες μας επιβίωσαν από τον πόλεμο, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς”.
Ενώ εξήγησε πως ένας φίλος της Φορτιτούντο, τον βοηθάει με το φαγητό: “Ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στην πόλη, ο οποίος ξέρω πως τηρεί τα υψηλότερα στάνταρ καθαριότητας, είναι μεγάλος οπαδός της ομάδας και με βοηθάει με το φαγητό. Πληρώνω μέσω app και μου φέρνει το φαγητό στο σπίτι, το αφήνει στην πόρτα και φεύγει. Το πρωινό και το βραδινό τα φτιάχνω μόνος μου”.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ