Η περίεργη και αρνητική χρονιά για την ΑΕΚ σταμάτησε απότομα πριν από μερικές βδομάδες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού την ώρα μάλιστα που η διοίκηση είχε ήδη προχωρήσει σε αλλαγές σε διάφορα πόστα και προσπαθούσε με κινήσεις να διορθώσει την όλη κατάσταση, ώστε να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Ωστόσο, ο φονικός ιός που πλήττει πλέον και την Κύπρο δεν επέτρεψε ούτε στον Νταβίντ Κανέδα να εργαστεί όπως θα ήθελε και να οδηγήσει σε αυτό που ήθελε δηλαδή τους κιτρινοπράσινους ξανά σε ανοδική πορεία. Εδώ και αρκετές μέρες το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερη μοίρα, όμως, ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές τους δίνοντας τους σχετικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το σπίτι.
Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες η ΑΕΚ διαθέτει στο ρόστερ της έντεκα Ισπανούς οι οποίοι παραμένουν στο νησί μακριά από αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση προσπαθεί πλέον να κρατήσει και ψυχολογικά αυτούς τους ποδοσφαιριστές, η χώρα των οποίων πλήττεται πολύ σοβαρά από τον κορωνοϊό με χιλιάδες θύματα.
Ο Νταβίντ Κανέδα αντιλαμβάνει πλήρως την κατάσταση αφού και αυτός όπως και συνεργάτες του είναι από την Ισπανία. Ευχή όλων ο τερματισμός της πανδημίας και επιστροφή όλων σε φυσιολικούς ρυθμούς ζωής.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ