Η εξέλιξη της σεζόν, όσο υπήρχε αγωνιστική δράση δεν κύλησε όπως θα ήθελαν στο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να βρουν σταθερά καλές παρουσίες και αυτό τους κόστισε βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Ένας από τους βασικούς λόγους (όχι ο μοναδικός) που το ΑΠΟΕΛ δεν είχε την αγωνιστική παρουσία που προσδοκούσαν όλοι μέχρι τώρα, έχει να κάνει και με τον Μούσα Τάμαρι, ο οποίος σε λίγες περιπτώσεις μόνο παρουσιάστηκε με το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που συστήθηκε στην περσινή σεζόν.
Ο Ιορδανός τελείωσε την περσινή σεζόν με 9 γκολ και 10  ασίστ το πρωτάθλημα, όπου ήταν σχεδόν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Φέτος απέχει πολύ από τα εξαιρετικά περσινά στατιστικά, καθώς έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ, ενώ μοίρασε έξι ασίστ. Φαίνεται με την πρώτη ματιά στη στατιστική ανάλυση ότι δεν κυμάνθηκε στα περσινά στάνταρ αγωνιστικής παρουσίας. Με ένα καλό Τάμαρι είναι δεδομένο ότι το ΑΠΟΕΛ θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και αρχίσει ξανά η δράση θα είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα η αγωνιστική ανάκαμψη του Ιορδανού.

Κώστας Παναγιώτου 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ