• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ: «Αυτό μου κάνει καλό…» (η Ομόνοια και ο κόσμος)
01/04/2020 12:52
ΚΑΤΕΛΑΡΗΣ: «Αυτό μου κάνει καλό…» (η Ομόνοια και ο κόσμος)

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Φάνο Κατελάρη που βρίσκεται στην Ουγγαρία αυτό το διάστημα, αφού είναι δανεικός από την Ομόνοια στην Ζαλαεγκερζέγκ. Ο διεθνής μεσοαμυντικός, μας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουγγαρία, για το πώς περνά τον χρόνο του, αν προπονείται, για το Ουγγρικό πρωτάθλημα για τον στόχο του, την Ομόνοια και άλλα πολλά. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στην Ουγγαρία. Είμαι μία χαρά. Τα πράγματα είναι όπως παντού. Λήφθηκαν μέτρα και είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι. Εμείς μπορούμε να διακινούμαστε για τα απαραίτητα, όπως και για γυμναστική. Γενικά όμως, ο περισσότερος κόσμος είναι στο σπίτι του», μας ανέφερε αρχικά ενώ για το αν έχουν κάποια ενημέρωση από την ομάδα μας είπε:
«Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι θα γίνει μέχρι τις 13 Απριλίου. Έχουμε επικοινωνία με την ομάδα. Μας έδωσαν ένα ειδικό πρόγραμμα να ακολουθούμε στο σπίτι ή έξω, σε περιορισμένο χώρο από το σπίτι. Ακολουθώ αυτό το πρόγραμμα μαζί με τον συμπαίκτη μου τον Έρικ».

Για το πώς είναι τα δικά του άτομα στην Κύπρο, αν έχουν επικοινωνία: «Εννοείται. Καθημερινά έχουμε επικοινωνία με τους δικούς μου. Είναι καλά. Μου έχουν λείψει η αλήθεια. Γι’ αυτό μου λείπει η Κύπρος, γιατί μου λείπουν τα δικά μου άτομα».

Για την κατάσταση στην Ζαλαεγκερζέγκ. Πως τον αντιμετώπισαν και για το γεγονός ότι άλλαξε και ο προπονητής στην ομάδα: «Όταν είχα πρωτοέρθει, ναι, ήταν άλλος προπονητής όμως δεν έχει σημασία. Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίζω. Αυτός ήταν και ο στόχος μου όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα. Να αγωνίζομαι».

Για το ότι πριν την διακοπή, πάντα ήταν στις βασικές επιλογές: «Ναι. Ήμουν πάντα στις επιλογές για καταρτισμό της 11άδας και αγωνιζόμουν φουλ 90λεπτο. Αυτό μου κάνει καλό».

Για τις διαφορές που υπάρχουν στο Ουγγρικό ποδόσφαιρο από την Κύπρο: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές. Κυρίως από το κέντρο και μπροστά, είναι πιο επιθετικό το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι έχει ένα πιο επιθετικό ρυθμό προσέγγισης, ενώ στην Κύπρο είναι περισσότερο τα θέματα τακτικής και λειτουργίας της άμυνας».

Για το αν προσαρμόστηκε εύκολα σε αυτό το πρωτάθλημα: «Προσαρμόζομαι σε όλα τα πρωταθλήματα (γέλια). Πάντα κάνω ότι μπορώ και προσαρμόζομαι στα θέλω της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοσή μου. Παίζω συνήθως ως αμυντικός μέσος, κόβω, μοιράζω. Είμαι καλός σε εναέριες μονομαχίες και αυτό με βοηθάει».

Για τον στόχο του με το που ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ζαλαεγκερζέγκ: «Έχω συμβόλαιο με την Ομόνοια. Ότι και να γίνει θα επιστρέψω στην Κύπρο γιατί είμαι δεσμευμένος με την Ομόνοια. Θα ήθελα πάντως, αν μου δινόταν η ευκαιρία, να συνεχίσω να είμαι στο εξωτερικό».

Για το αν παρακολούθησε την Ομόνοια στον β’ γύρο: «Ήταν δύσκολο να παρακολουθήσω παιχνίδια, γιατί μπορεί να τύχαινε να αγωνιζόμουν και εγώ. Είναι δύσκολο. Πάντα όμως ενημερωνόμουν και είμαι χαρούμενος που πάει καλά και μπορεί να κάνει το βήμα για τον τίτλο, αν το επιτρέψουν βέβαια και οι συνθήκες».

Για το ότι ο κόσμος της Ομόνοιας ήταν το στήριγμά της για φέτος: «Ο κόσμος δεν έφυγε ποτέ. Απλά, τα καλά αποτελέσματα που είχε η ομάδα, φέρνουν και τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Και στις χειρότερες στιγμές που είχε η Ομόνοια ο κόσμος ήταν εκεί. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο».

Για το αν θα έμενε στην Ουγγαρία, αγωνιζόμενος σε μία καλύτερη ομάδα: «Εξαρτάται και ποια ομάδα είναι. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ουγγαρία. Εγώ θέλω να παίζω, να βελτιώνομαι. Απλά τώρα, έχω συμβόλαιο με την Ομόνοια και μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός μου θα επιστρέψω στην Κύπρο».

Κύπρος Εγγλέζος 


btm