Η ανθρωπότητα δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα από τον κορωνοϊό μέσα στο 2020 και μία από τις παράπλευρες απώλειες στον αθλητισμό ήταν η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν να γίνουν το καλοκαίρι και η μετάθεσή τους για έναν χρόνο αργότερα.
Την ώρα πάντως που αρκετοί φοβούνται για το αν μπορέσει το Τόκιο να τους φιλοξενήσει σε έναν χρόνο, με δεδομένο πως ο Covid-19 δεν έχει φύγει από τη ζωή μας, ο Τόμας Μπαχ δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την τελική επικράτηση του αθλητισμού και της ζωής.
«Καταλαβαίνω την Ιαπωνία όταν λέει πως αν το 2021 δεν επιλυθεί η κατάσταση, δεν θα είναι δυνατή μία ακόμα μετάθεση και θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.
Είμαι ωστόσο αισιόδοξος πως σε έναν χρόνο από τώρα θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε τον θρίαμβο του κόσμου κόντρα στον κορωνοϊό», ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο BBC ο Τόμας Μπαχ, ο οποίος μίλησε και για τα σενάρια που υπάρχουν σε περίπτωση που δεν περιοριστεί η πανδημία.
«Η διεξαγωγή του Ολυμπιακού το τουρνουά με κλειστές τις πόρτες δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θέλουμε όμως δεν ξέρουμε πώς θα είναι ο κόσμος σε δύο μήνες…
Μεταξύ των σεναρίων εξετάζουμε και τον αντίκτυπο που θα είχε μία πιθανή καραντίνα στην οποία θα μπουν όλοι οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Αγώνες».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ