Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά, όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η πρόταση της ομάδας ήταν να πάρουν οι ποδοσφαιριστές μέχρι τις Μαρτίου. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια να πληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όμως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο. Ο καθένας έχει τη δική του οικογένεια, τα βλέπει όπως θέλει, όμως πρέπει να τραβήξουμε τη γραμμή μας για οικονομική επιβίωση».
Για τη νέα χρονιά: «Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι. Κάναμε σωστές κινήσεις από τον Ιανουάριο και μετά. Όσο τα οικονομικά μας πιέζουν θα πρέπει να υπάρξει μείωση. Η ποιότητα των ομάδων θα είναι η ίδια, αφού θα είναι μειωμένες οι απαιτήσεις για τη νέα περίοδο».
Για το πως έκλεισε η σεζόν: «Ο καθένας πιστεύει ότι γνωρίζει την πραγματική αλήθεια. Βάζω 2-3 προβληματισμούς. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν ήταν δομημένο να αντέξει την οικονομική κρίση. Υπήρχαν και κομμάτια στο θέμα της υγείας που δεν ήμασταν έτοιμοι. Για τις 14 ομάδες είναι μια βολική λύση».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ