Τελειόφοιτο μαθητή Τεχνικής Σχολής της Λευκωσίας αφορά το ένα από τα 4 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την επιδημιολογική ομάδα στο πλαίσιο της συνέντευξης στο Υπουργείο Υγείας.
Το κρούσμα ανακοίνωσε ο καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης ο οποίος επισήμανε  ότι αυτό προέκυψε μέσα από σύνολο 558  εξετάσεων από το πρόγραμμα ελέγχου 20,000 μαθητών και προσωπικού σχολικών μονάδων.
Πάντως ο κ. Κωστρίκης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το κρούσμα σε σχολείο παραπέμποντας στο  ίδιο το Υπουργείο Υγείας. «Για περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσει το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας», είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως μέχρι στιγμής το υπουργείο δεν έχει εκδόσει κάποια σχετική ανακοίνωση για το κρούσμα.
Η τελευταία δημόσια ανακοίνωση του υπουργείου, λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ανέφερε ότι:
«Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Απόφασης του Υπουργικού Συμβούλιου για διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων (tests) σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2, κινητές μονάδες συνεχίζουν δειγματοληπτικά τoυς ελέγχους σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό και μαθητές/μαθήτριες στα σχολεία.Σήμερα έχουν διενεργηθεί 1.500 έλεγχοι σε σύνολο 5.500 ελέγχων που έχουν διενεργηθεί Παγκύπρια σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία.
Το πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι 20.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ