Στην ΑΕΛ ανοίγει νέος κύκλος επαφών σε ότι αφορά το οικονομικό και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Με αφορμή τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον χώρο του ποδοσφαιρού η διοίκηση της ΑΕΛ προτίθεται να συναντηθεί με τους παίκτες την ερχόμενη βδομάδα για να τους ενημερώσει σχετικά με την όλη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της SPORTDAY η διοίκηση θα εισηγηθεί μείωση έως και 20% στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας και την επόμενη χρονιά.
Στο μεταξύ, σημειώνεται ότι η διοίκηση της ΑΕΛ τα τελευταία χρονια ακολούθησε πολιτική με πιο μειωμένο μπάτζετ και επεδιώξε ταυτόχρονα να έχει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα.
Η ερχόμενη βδομάδα κρίνεται καθοριστική αφού από τις επαφές που θα γίνουν και το απότελεσμα τους θα εξαρτηθούν θέματα που αφορούν το προγραμματισμό της ΑΕΛ για την επόμενη σεζόν.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ περιμένει τα νεότερα από την διοίκηση Σοφοκλέους, ώστε να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της ΑΕΛ, για την επόμενη σεζόν.
Ο Βόσνιος προπονητής μελετά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρον, όμως, για την ώρα δεν προκύπτει κίνηση πέραν από τους νεαρούς που ήταν δανεικοί κι επέστρεψαν στην ΑΕΛ.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ