Ένα ένα τα εμπόδια για την έναρξη της σεζόν στη Formula 1 αρχίζουν να ξεπερνιούνται, με την Αυστρία να αποφασίζει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- τη διεξαγωγή δύο αγώνων μέσα στον Ιούλιο. Αυτό που περίμενε εδώ και αρκετό καιρό η FIA φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, δεδομένου ότι βάσει του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού που είχε γίνει, η Αυστρία θα φιλοξενούσε δύο διαδοχικά Grand Prix, στις 5 και 12 Ιουλίου.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται, κι έπειτα από διαβουλεύσεις ανάμεσα στην αυστριακή κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της Formula 1, όλοι όσοι μπουν στη χώρα για τη διεξαγωγή των δύο αγώνων θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί για κορωνοϊό και να φέρουν την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση, ενώ οι ομάδες θα φιλοξενηθούν σε περιοχή που θα είναι αποκλειστικά για εκείνες.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής λοιπόν, η Αυστρία θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής της Formula 1 για δύο διαδοχικές εβδομάδες, πριν δώσει την σκυτάλη στην Ουγγαρία για το Grand Prix της Βουδαπέστης στις 19 Ιουλίου.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ