Μια σημαντική διαφοροποίηση προκύπτει στην Ακαδημία της Ομόνοιας. Είχαμε σημειώσει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα μας sport-fm.com.cy ότι οι «πράσινοι» με εντολή του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου, δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην Ακαδημία τους, γι’ αυτό και έχουν προχωρήσει σε αναδιοργάνωση της τα δυο τελευταία χρόνια, ενώ προωθούνται και άλλες διαφοροποιήσεις σε αυτό το πλαίσιο, ώστε να καταστεί η καλύτερη του νησιού και να προωθηθούν κι άλλα νεαρά ταλαντούχα και ικανά παιδιά στην πρώτη ομάδα.
Με αφορμή μια ανάρτηση στο Facebook του κ. Νίκου Χαραλαμπίδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. της Ομόνοιας, όπου προανήγγειλε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με Νικολάου και Μήττα, έχουμε μάθει ότι ο Χάρης Νικολάου, ο παλαιός παίκτης του «τριφυλλιού», για χρόνια στην «πράσινη» Ακαδημία και μέχρι τώρα Υπεύθυνος Μεθοδολογίας των ομάδων Grassroots … αναβαθμίζεται και πλέον θα έχει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.
Το συμβόλαιο του Ελλαδίτη Βασίλη Μήττα ολοκληρώνεται και όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει στην ομάδα, ένα άτομο πάντως που πρόσφερε αρκετά, είχε πολύ καλές σχέσεις με όλους και ακόμη πιο στενή συνεργασία αυτά τα δυο χρόνια, ως διευθυντής της Ακαδημίας, με τον Χάρη Νικολάου, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει τα ηνία!
Σύντομα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις γι’ αυτές τις αλλαγές στην Ακαδημία της Ομόνοιας, άλλα και για τους προπονητές όλων των ομάδων.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ