Ένα κεφάλαιο που απασχολεί τη διοίκηση της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα τον τεχνικό διευθυντή, Άρναλ Κόντε, είναι αυτό το Χοσέ Ναράνχο. Ο Ισπανός επιθετικός που ήρθε με τη μορφή δανεισμού στη Λάρνακα τον περασμένο Ιανουάριο, άφησε άπαντες ευχαριστημένους με την παρουσία του, όμως αναχώρησε για την πατρίδα του και για την Τενερίφη.
Ο Άρναλ Κόντε τον θέλει στην ομάδα, όμως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ για να καταφέρει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Και αυτό γιατί ο 28χρονος έχει συμβόλαιο με την Τενερίφη και το συμβόλαιο που διατηρεί είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της ΑΕΚ. Μιλάμε πάντα με βάση τα οικονομικά δεδομένα.
Από την άλλη, ο Ισπανός επιθυμεί να επιστρέψει στην Κύπρο, μιας και η Τενερίφη προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το μεγάλο το συμβόλαιο και αυτό βάζει σε σκέψεις τη διοίκηση για το πώς μπορεί να χειριστεί το θέμα, ή αν μπορεί να τον αποκτήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού. Θα πρέπει όμως να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του.
Καταλήγοντας, υπάρχει η επιθυμία εκατέρωθεν για να συνεχιστεί η συνεργασία και για τη νέα χρονιά… Ναι μεν, αλλά…

Κύπρος Εγγλέζος


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ