Οι επαφές στην ΑΕΛ με τους παίκτες για τις μειώσεις στα υφιστάμενα συμβόλαια, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την ομάδα της Λεμεσού, παίρνουν μία-μία τις περιπτώσεις και καταθέτουν την ίδια πρόταση μείωσης σε όλους τους παίκτες. Πρόσφατα, υπήρξε συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα και με τον Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς με τον Σέρβο μεσοαμυντικό να ζητά μερικές ημέρες για να απαντήσει οριστικά.
Ο Μεντόγεβιτς, όπως πληροφορούμαστε είναι θετικός στο να συνεχίσει να φορά τα γαλαζοκίτρινα όμως έθεσε τους δικούς του «όρους» για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Συγκεκριμένα, ζήτησε τη διαβεβαίωση από τους διοικούντες, πως η ΑΕΛ θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστική πορεία και ότι θα γίνουν καλές μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ. Σαφώς και στην ΑΕΛ, διαβεβαίωσαν τον ποδοσφαιριστή για αυτό και περιμένουν την απάντησή του εντός των ημερών.
Αυτό μάλιστα, κλήθηκε να σχολιάσει σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου:
«Μία κουβέντα που είχαμε με τον Μεντόγεβιτς εδώ και μερικές ημέρες, πως ασφαλώς και κοιτάζει το συμβόλαιό του αλλά είναι μεγάλο θέμα και για αυτόν, αν θα κρατηθεί και να μπορεί να κυνηγά τους τίτλους με την ΑΕΛ», είπε χαρακτηριστικά.

Κύπρος Εγγλέζος 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ