Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μας, αλλά και στο ποδόσφαιρο και οι ομάδες προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων, προκειμένου να οργανωθούν για τη νέα χρονιά. Στην Ανόρθωση έχουν φροντίσει να διευθετήσουν έγκαιρα τα θέματα προετοιμασίας και ο Τιμούρ Κετσπάγια επιλέγει ένα διαφορετικό πλάνο σε σχέση με άλλες χρονιές.
Συγκεκριμένα το πλάνο της «κυρίας» περιλαμβάνει προετοιμασία ρεκόρ σε χρονική διάρκεια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα όπως είναι καταρτισμένο το πρόγραμμα προετοιμασίας, αρχικά η ομάδα θα πάει στις Πλάτρες, στη συνέχεια θα γίνει ένα σημαντικό μέρος στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία, καθώς στην Ολλανδία που είχε πάει πέρσι και ήταν η πρώτη επιλογή του Τιμούρ δεν μπορεί λόγω των συνθηκών να πάει και στη φετινή χρονιά.
Με την επιστροφή από το εξωτερικό η ομάδα θα πάει ξανά στις Πλάτρες, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Χρονικά η προετοιμασία σε Πλάτρες και Πολωνία θα διαρκέσει για διάστημα περισσότερο του ενός μήνα, κάτι που θεωρεί απαραίτητο ο Τιμούρ Κετσπάγια στην προσπάθεια να ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα για τη νέα σεζόν.
Ο κόουτς της «κυρίας» θέτει πολύ ψηλά τον πήχη και για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας, πέραν από τις εγχώριες διοργανώσεις όπου και πάλι οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Έχοντας στο μυαλό ο Τιμούρ ότι η Ανόρθωση θα βρει στο δρόμο της πιθανότατα ομάδες που θα είναι σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας στην Ευρώπη, προτίμησε να γίνει μια μακρά σε διάρκεια προετοιμασία μέσα από την οποία θα προσπαθήσει να βάλει γερές βάσεις αγωνιστικής ετοιμότητας για να έχει καλύτερες πιθανότητες η ομάδα να αντιμετωπίσει τις ευρωπαϊκές προκλήσεις που θα βρει ενώπιον της. Το όλο πλάνο βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αφού διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες της προετοιμασίας θα προκύψουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Όπως γράψαμε εδώ και καιρό η Ανόρθωση έχει κλείσει το αθλητικό κέντρο των Πλατρών πολύ έγκαιρα και οι ποδοσφαιριστές θα μπουν σε μια πολύ μεγάλη χρονικά προετοιμασία που όμοια της δεν έγινε ξανά στο παρελθόν στην ομάδα.

Κώστας Παναγιώτου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ