Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ρυθμοί στην ΑΕΚ για την νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Αρνάλ Κόντε με τους συνεργάτες του, ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Η προσπάθεια άρχισε από τον περασμένο Ιανουάριο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αρκετά νέα πρόσωπα να στελεχώνουν θέσεις σε όλα σχεδόν τα πόστα.
Η διοίκηση Καραπατάκη είναι αποφασισμένη να επαναφέρει την ΑΕΚ σε τροχιά επιτυχιών σε Κύπρο και Ευρώπη, βασισμένη όπως αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια, στο Ισπανικό μοντέλο.
Μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλημάτος έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά θέματα που αφορούν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των κιτρινοπρασίνων, όμως, απομένουν και πολλά άλλα.
Η ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση Μακρή, εντείνει τις προσπάθειες για την επόμενη μεταγραφική κίνηση η οποία προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy, από την Ισπανία και αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.
Τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια από τον Αρνάλ Κόντε να του αποσπάσει την υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας και να τον εντάξει τους κιτρινοπράσινους. Πάντως, οι Λαρνακείς δεν θα βιαστούν για την στελέχωση του ρόστερ αφού έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ